iPhone 8GB
Re: Apple iPhone
Определено D2. По принцип Cowon произвеждат продуктите си за geek-нишата в Южна Корея, която е с много високи изисквания. Creative произвеждат масови продукти за по-масов пазар. Основно предимство на Creative пред Cowon е сервизната поддръжка, тъй като ако имаш проблеми със своя плейър Cowon(което е малко вероятно, но все пак), се налага да го пращаш или в САЩ, или в Корея(ако искаш оторизиран сервиз да го поправя). Иначе с плейърите на Creative ще имаш проблеми, и то най-вече софтуерни. Връзката с компютър създава проблеми и е най-големият недостатък на техните плейъри. И звукът не им е на нивото на Cowon(далече е), макар Creative да произвеждат добре звучащи (масови) плейъри.
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Здравеите, леко се намесвам и аз в тази тема с един много бърз въпрос. Един приятел има въазможност да си вземе телефона от Щатите и го интересува каква е цената му там? Какво да го посъветвам, заслужава ли си да си го вземе от там? Освен това предполагам ще му е нужно и разкодиране, дайте съвет.
300$, 400$ и 500$ в зависимост дали е с 4,8 или 16GB. И определено ще трябва да се разкодирва. Колкото до това дали си заслужава всеки ще ти каже различно, така че най-добре е той сам да си реши така и няма да съжелява, че някой го е излъгал или нещо такова. За мене си заслужава, защото е нещо съвсем различно от телефоните до момента и точно това ми харесва, но има доста неща, които разколебават много хора (не е 3G, камера,mms,слушалките, доста слабо свири през високоговорителите, може да се разменят файлове само с други айфони, и може би още неща, за които не се сещам в момента).
Обръщам се към всички посетители на форума, които не са толкова навътре в мобилните технологии:
Не се хващайте на всички мошеници, които искат луди пари за отключване на iPhone! Процедурата е лесна и е с помощник, т.е., само натискате Next. Някой ден ще постна инструкции на български, пък ще черпите виртуална бира.:)
Всички мнения, които са с търговска насоченост ще бъдат изтривани, има си борса.
m-r, esato това не е насочено към теб, просто трябваше да е в отговор на някого.:)
Не се хващайте на всички мошеници, които искат луди пари за отключване на iPhone! Процедурата е лесна и е с помощник, т.е., само натискате Next. Някой ден ще постна инструкции на български, пък ще черпите виртуална бира.:)
Всички мнения, които са с търговска насоченост ще бъдат изтривани, има си борса.
m-r, esato това не е насочено към теб, просто трябваше да е в отговор на някого.:)
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Благодаря за съвета, все пак като цена си заслужава да се вземе от там, а относно разкодирането яетох и на други места във форума че не би трябвало да е проблем.
Момента за покупка е възможно най-подходящия . Купуваш на супер цена , четеш няколко ръководства и си го отключваш. Единствено ти трябва wi-fi.
A за ~550лв. просто няма алтернатива . Музикален телефон с 8GB вградена памет , може би най-добрия тъчскрин на пазара , сериозен хардуер и много приятен интерфейс . А и много стилен.
Просто няма друга такава оферта на пазара.
A за ~550лв. просто няма алтернатива . Музикален телефон с 8GB вградена памет , може би най-добрия тъчскрин на пазара , сериозен хардуер и много приятен интерфейс . А и много стилен.
Просто няма друга такава оферта на пазара.
board, m-r, esato,
мъчи ме любопитство...Кое ще възпроизвежда по-добре филм с голям обем без да забива - да речем гигабайт и половина, колкото е филм с добро качество: iPod Tuch или телефон с ОС и необходимият софт (плейър)?? Ще има ли плейърат като отделно устройство по-добри възможности в това отношение или не?
И, ако въпросът ви се стори глупав - сори, но не съм наясно, затова и питам.
;))
мъчи ме любопитство...Кое ще възпроизвежда по-добре филм с голям обем без да забива - да речем гигабайт и половина, колкото е филм с добро качество: iPod Tuch или телефон с ОС и необходимият софт (плейър)?? Ще има ли плейърат като отделно устройство по-добри възможности в това отношение или не?
И, ако въпросът ви се стори глупав - сори, но не съм наясно, затова и питам.
;))
Аз си мисля, че ще е touch-a, защото ако засичаше от филм 1,3гб кой знае какво ще е като се напълнат 32гб, а и като функционалност е доста с по-скромни показатели и това би трябвало да го улесни.
Докато телефоните с OS са доста богати на екстри и това ще допринесе за забавянята на моменти, а и все пак те не са направени за голяма памет.
НО в крайна сметка е много вероятно да греша :D
Докато телефоните с OS са доста богати на екстри и това ще допринесе за забавянята на моменти, а и все пак те не са направени за голяма памет.
НО в крайна сметка е много вероятно да греша :D
За мен поне това колко качествено ще се гледа някой филм си зависи изцяпо от екрана . Съответно големина и резолюция.
Иначе iPod touch има доста мощен процесор и спокойно може да възпроизважда качествени филми . Проблема на този етап е ,че не поддържа .аvi , a трябва да конвертираш филмите примерно до MP4 . Педполагам ,че в скоро време ще се появи и такъв плеар.
Телефоните с ОС са страшно много и при различните ОС , марки , модели положението е различно . Но като цялко iPod-a няма да ти предложи нищо повече от един телефон с хубав дисплей и мощен процесор (дори обратното задради .avi поддръжката).
Иначе iPod touch има доста мощен процесор и спокойно може да възпроизважда качествени филми . Проблема на този етап е ,че не поддържа .аvi , a трябва да конвертираш филмите примерно до MP4 . Педполагам ,че в скоро време ще се появи и такъв плеар.
Телефоните с ОС са страшно много и при различните ОС , марки , модели положението е различно . Но като цялко iPod-a няма да ти предложи нищо повече от един телефон с хубав дисплей и мощен процесор (дори обратното задради .avi поддръжката).
И аз си мисля, че Touch-a, но това ще е докато не видим телефони с OMAP3. Тогава ситуацията ще се измени.
Иначе, ако искаш добър видео и музикален плейър, оглеждай се за Archos и Cowon, които предлагат много по-мощни PMP-та с по-добри дисплеи и повече памет от Touch, PMP-та, които са базирани на най-добрата засега мултимедийна платформа - DaVinci на Texas Instruments.
Иначе, ако искаш добър видео и музикален плейър, оглеждай се за Archos и Cowon, които предлагат много по-мощни PMP-та с по-добри дисплеи и повече памет от Touch, PMP-та, които са базирани на най-добрата засега мултимедийна платформа - DaVinci на Texas Instruments.