iPhone 8GB
Re: Apple iPhone
По-бърза връзка-това му е предимството:) А прочетох за проблеми с WiFi след последният ъпдейт(написано е като новина)-това е върла провокация от страна на останалите фенове на други марки срещу ,,най-добрия телефон":) Просто го написах,за да се знае че с техниката винаги има проблеми и затова теми както кой е по-по-най са напълно излишни:) Важно е притежателят на даден телефон да е доволен от него:)
По-бърза - не. По-висока е максималната скорост на трансфер между рутер (който трябва да поддържа n) и съответното устройство. Ето, в момента съм с MacBook Air и Apple AirPort Express, карам на n връзка и разлика в скоростта на Интернет връзката няма, защото тя и без това си е доста под възможностите дори на g. При трансфер между две n устройства през n рутер се усеща. Не мисля, обаче, че в следващото поколение iPhone ще бъде интегриран n стандарт.
БТВ, обхватът е доста по-добър, но това зависи и от много други елементи като мощност, антена, разположение и т.н.
БТВ, обхватът е доста по-добър, но това зависи и от много други елементи като мощност, антена, разположение и т.н.
Не мен ми се струва много вероятно новия айфон да поддържа 802.11n . Епъл го слага в повечето си устройства , защо да не го сложат и в айфона ?
Иначе от доста време вече g стандарта не е достатъчен да поддъжа предлагания интернет(български). Но Епъл може и да мислят за някяква връзка с другите им усктойства за трансвер на повечко данни. Ще видим.
Иначе от доста време вече g стандарта не е достатъчен да поддъжа предлагания интернет(български). Но Епъл може и да мислят за някяква връзка с другите им усктойства за трансвер на повечко данни. Ще видим.
Лично мен g ме устройва, 54mbps са предостатъчни. Вярно е, че в София има отлични скорости, за които g не е достатъчен, но за България... С тези 12mbps на БТК...
За да ползваш 54mbps ще ти трябва n :) , защото с g трудно можеш да докараш повече от 20mbps. Друг е въпроса на айфона защо са му повече. Но така или иначе прехода от g към n ще си стане , както беше от b към g .
Apple iPhone 8GB
dai ne6to za vruzka, 4e sme gracki moje da se sre6nem da go vida :)
Re: Apple iPhone 8GB
И аз искам да го видя телефона ... дай си GSM номера !
-
- Регистриран: 13 юни 2017, 17:03
Re: Re: Apple iPhone
Ехееее, айфоня още 2007 година е имал 8 гб РАМ.
Пък сега обвиняват другите (woo)
Пък сега обвиняват другите (woo)