iPhone SE
Re: Re: Apple iPhone SE
Ми Апфел си пуснаха официално цените.Около 350 / 450 $ съответно за 16/64 гигабайта. Ако камерата е сериозно ъпгрейдната спрямо 6 , бих се замислил. А и за мен това си остава най - готиният телефон като усещане в ръката. Има нещо специално и в дизайна и в пропорциите и в този готиния ръб отстрани, някак като късче благороден метал се усеща.
Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Колега, ще те разбере само някой, който го е ползвал.
Останалите ще хейтват с едни и същи небивалици и глупости на търкалета за зомбита...
Останалите ще хейтват с едни и същи небивалици и глупости на търкалета за зомбита...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Apple iPhone SE
To be or not to be?
http://news.smartphone.bg/novini/iphone-se-startira-predvaritelni-porachki-v-magazina-na-smartphone-bg/
http://news.smartphone.bg/novini/iphone-se-startira-predvaritelni-porachki-v-magazina-na-smartphone-bg/
пак са избухнали яко с цените! Това ли са очакваните 350$ за 16МВ и 450$ за 64МВ (angry)(angry)(no)(no)(no) Че аз по-евтино с 50лв. мога да си купа IPhone6 с 16МВ. Ей големи печалбари са тези български търговци! Намя ли някой като Марешки да продава през 1ст. ?!? :|(whistle)
Че вие какви цени очаквахе...550лв?
Даже хилядарка си бива за Айфон.... Айфон, айфон ма дребен... купете си очила като си го ползвате, ама тези големите с лупите.
Даже хилядарка си бива за Айфон.... Айфон, айфон ма дребен... купете си очила като си го ползвате, ама тези големите с лупите.
Европейските цени са 489 и 589 евро, така че сумите са съвсем нормални - с горницата се плаща калъфа "подарък".
е аз четох че цените нямало да са по-високи от тези на 5S ама уви :S ! А 1200 кинта за 4" дисплейче е просто повече от смешна цена (woo)(woo)(woo)
Telenor са го включили в каталога, засега без цена, т.е. да очакваме до 2 седмици цена.
Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Днес обявиха цените - да видим Ментел и ВиваЦом какво ще предложат ;-)
"Теленор обяви току-що какви ще са цените на iPhone SE с тарифните планове Нонстоп и Стандарт. Най-ниската цена е 449.99 лв. и ако не е първоаприлска шега, не звучи никак зле. Телекомът ще продава 4-инчовия iPhone SE от следващата седмица, 6-и април, а в таблицата по-долу можете да видите цените с избрани планове Стандарт и Нонстоп.Най-ниската цена от 449.99 лв. важи при сключване на двугодишен договор за тарифен план Нонстоп с месечна такса 60.99 лв. Става въпрос за версията с 16 GB, докато тази с 64 GB е със 130 лв. отгоре."
Информацията е от сайта никсанбал - системата на форума не позволява да пусна линка :-(
"Теленор обяви току-що какви ще са цените на iPhone SE с тарифните планове Нонстоп и Стандарт. Най-ниската цена е 449.99 лв. и ако не е първоаприлска шега, не звучи никак зле. Телекомът ще продава 4-инчовия iPhone SE от следващата седмица, 6-и април, а в таблицата по-долу можете да видите цените с избрани планове Стандарт и Нонстоп.Най-ниската цена от 449.99 лв. важи при сключване на двугодишен договор за тарифен план Нонстоп с месечна такса 60.99 лв. Става въпрос за версията с 16 GB, докато тази с 64 GB е със 130 лв. отгоре."
Информацията е от сайта никсанбал - системата на форума не позволява да пусна линка :-(
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Какво ми прави впечатление на първо четене: цените са разумни.
Имам наблюдение на немския пазар и по-точно операторът о2, тъй като имам приятели там и те ползват него.
Тук в Теленор излиза по-евтин iPhone SE 64gb:
1. При продажба без тарифен план: 1129,90 лв. (~580?) в Теленор срещу ~1174,90 лв. срещу (601?) в о2.
2. При тарифа от 40,99 лв. (~20?) за две години:
680 лв. (~348?) в Теленор срещу ~823 лв. (421?) в о2.
Тук в Теленор излиза по-скъп iPhone SE 64gb:
1. При тарифа от 60,99 лв. (~30?) за две години: 580 лв. (~297?) в Теленор срещу ~354 лв. (181?) в о2.
Според мен това е нормално, защото в Германия повечето хора ползват тарифата от 30?, а тук повече от 20?, и там операторите са концентрирали усилията си.
Не очаквам цената да падне до нова година, освен ако няма сериозна конкуренция от страна на другите 2 големи плюс 2 малки оператора, затова ще се надявам на индивидуална оферта да ми го предложат на 550 лв. Иначе не е болка за умиране да съм без iPhone :) и сегашната ми Lumia 735 си върши страхотна работа на двойно по-ниска цена.
Имам наблюдение на немския пазар и по-точно операторът о2, тъй като имам приятели там и те ползват него.
Тук в Теленор излиза по-евтин iPhone SE 64gb:
1. При продажба без тарифен план: 1129,90 лв. (~580?) в Теленор срещу ~1174,90 лв. срещу (601?) в о2.
2. При тарифа от 40,99 лв. (~20?) за две години:
680 лв. (~348?) в Теленор срещу ~823 лв. (421?) в о2.
Тук в Теленор излиза по-скъп iPhone SE 64gb:
1. При тарифа от 60,99 лв. (~30?) за две години: 580 лв. (~297?) в Теленор срещу ~354 лв. (181?) в о2.
Според мен това е нормално, защото в Германия повечето хора ползват тарифата от 30?, а тук повече от 20?, и там операторите са концентрирали усилията си.
Не очаквам цената да падне до нова година, освен ако няма сериозна конкуренция от страна на другите 2 големи плюс 2 малки оператора, затова ще се надявам на индивидуална оферта да ми го предложат на 550 лв. Иначе не е болка за умиране да съм без iPhone :) и сегашната ми Lumia 735 си върши страхотна работа на двойно по-ниска цена.