iPhone SE
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Гадно е малко, но все пак лека полека трябва да спрем или да намалим да гепенето от музикантите.
Не бих казал, че всичко ми е легално, но от време на време трябва да почнем да си плащаме за тези неща. Вярно че се оливат с цените, но все пак...
Не бих казал, че всичко ми е легално, но от време на време трябва да почнем да си плащаме за тези неща. Вярно че се оливат с цените, но все пак...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
[B]Можеш и без компютър[/B] директно от телефона (без jailbreak): [Youtube]http://www.youtube.com/embed/FSFYVUv-evA[/Youtube]
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Ми що се занимавате тогава с компютри, преинсталация на iTunes...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
[Quote]tzincbg:
Ми що се занимавате тогава с компютри, преинсталация на iTunes...[/Quote]
Кой както иска. На мен ми е удобно да я "метна" през компютъра (може и през USB кабел, може и безжично по Wi-Fi), а на друг, който няма време и възможност да е на компютър иска от телефона директно.
Ти си типичен представител на Android феновете ... чул, че нещо не може и веднага започва с подигравки и заяждане, а хабер си няма колко неща МОЖЕ един iPhone, ако попадне в правилни ръце, а не кифла за селфита или "гъзар", който даже не знае от къде да си смени вградената мелодия с друга от вградените.
Ми що се занимавате тогава с компютри, преинсталация на iTunes...[/Quote]
Кой както иска. На мен ми е удобно да я "метна" през компютъра (може и през USB кабел, може и безжично по Wi-Fi), а на друг, който няма време и възможност да е на компютър иска от телефона директно.
Ти си типичен представител на Android феновете ... чул, че нещо не може и веднага започва с подигравки и заяждане, а хабер си няма колко неща МОЖЕ един iPhone, ако попадне в правилни ръце, а не кифла за селфита или "гъзар", който даже не знае от къде да си смени вградената мелодия с друга от вградените.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Много ви благодаря, колеги, ще проверя всички линкове, а ако имам проблем или нещо неясно, пак ще потърся помощта ви.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Готово, колеги, успях. Много, много ви благодаря! (beer):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Може да споделиш с кой метод го направи, за следващи питащи за същото. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
С този на колегата centur от клипчето в ютюб. Поизмъчи ме, но стана.
[Youtube]https://www.youtube.com/embed/FSFYVUv-evA[/Youtube]
[Youtube]https://www.youtube.com/embed/FSFYVUv-evA[/Youtube]
-
- Регистриран: 09 май 2011, 13:44
Apple iPhone SE
Здравейте!Купих iPhone SE за подарък на жена ми преди 2 месеца,като втори телефон и не съжалявам,телефончето е супер!Но вчера ми се наложи да проведа аз разговор през него и чух странен шум отзад на телефона при разклащане!Чува се нещо като разхлабено болтче,метален звън....това при разклащане на телефона!Иначе няма проблем с телефона,освен че се ползва с карта на М-тел и мрежата им е кофти,та губи обхват понякога!Та да питам онези от Вас с този телефон,дали имате идея какъв е този странен шум?
Re: Apple iPhone SE
Това е шумът на "прекрасното" ОТК във фабриката ;)