iPhone SE
Re: Apple iPhone SE
Да ти кажа честно, при последните ми 3 телефона беше така. Сега и със SE се чува. Имам някакво предположение, че е има нещо общо със ситемата за фокуса, защото като се заслушах в тиха стая, докато фокусира, се чуваше абсолютно същото движение вътре. Така че... Но това е мое предположение, нямам идея. Но не е проблем със сигурност, не се притеснявай.
Apple iPhone SE
Съвместим ли е с последната версия на операционната система (мисля че е IOS 11) ?
Има ли стабилизатор на камерата за снимки и видео? (някъде пише че няма)
Може ли да се сменят сим карти ?
Има ли стабилизатор на камерата за снимки и видео? (някъде пише че няма)
Може ли да се сменят сим карти ?
Re: Apple iPhone SE
Съвместим е както със последната за сега iOS 11, така и ще бъде съвместим още 2 години с последните версии на iOS, до iOS 13.
Няма оптична стабилизация на камерата.
Това за сим картите не го разбирам какво имаш в предвид....
Няма оптична стабилизация на камерата.
Това за сим картите не го разбирам какво имаш в предвид....
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Apple iPhone SE
Днеска разбрах, заключен е към оператора 2 години, можеш да сменяш Сим карти само от същия оператор. Слеd 2 години ти го отключвали безплатно. Уж било по искане на iPhone.
Re: Re: Re: Apple iPhone SE
[Quote]gydi:
Днеска разбрах, заключен е към оператора 2 години, можеш да сменяш Сим карти само от същия оператор. Слеd 2 години ти го отключвали безплатно. Уж било по искане на iPhone.[/Quote]
Да, ако си го купуваш от оператор естествено, че ще е заключен (говоря за Telenor). При M-Tel до колкото съм чувал са отключени, а Vivacom официално не продават нито един модел iPhone.
Днеска разбрах, заключен е към оператора 2 години, можеш да сменяш Сим карти само от същия оператор. Слеd 2 години ти го отключвали безплатно. Уж било по искане на iPhone.[/Quote]
Да, ако си го купуваш от оператор естествено, че ще е заключен (говоря за Telenor). При M-Tel до колкото съм чувал са отключени, а Vivacom официално не продават нито един модел iPhone.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
От Теленор...
Искам да помоля ако някой има iPhone купен от МТЕЛ, няма значение какъв модел дали е заключен за да разбера дали е по изискване на iPhone или Теленор ме лъжат.
Мислех че тая простотия със заключването е отдавна в миналото.
Искам да помоля ако някой има iPhone купен от МТЕЛ, няма значение какъв модел дали е заключен за да разбера дали е по изискване на iPhone или Теленор ме лъжат.
Мислех че тая простотия със заключването е отдавна в миналото.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Аз имах и iPhone 7 и iPhone 7 Plus от Мтел. НЕ са заключени. Теленор са единствения официален представител на Apple за България и да, всеки оператор, който е официален представител, iPhone-ите са заключени за срока на договора. Мтел е реселър, също като iStyle например, за това не заключват телефоните. Политика на Apple, не на операторите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
И Мтел е официален представител - https://www.apple.com/bg/buy/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
В Мтел магазините на щанда на Apple продуктите пише [B]Premium Authorised Reseller[/B]. Във Теленор не помня какво пишеше, но беше по-различно. Не знам, но факт е, че в Мтел не са заключени, а при Теленор са заключени.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Днес ми изпадна един iPhone SE 32GB чисто нов за 350 лв. Не че ми трябва, но за тия пари изобщо не се и замислих и го взех. Толкова много ми пасва тоя размер, че десятката не съм я пипал цял ден, само през него си цъкам :) Не че ще си оставя Х-а, но този телефон с тези компактни размери и бързина, със части от секундата по-малка от последния модел, си е истинско зверче :) А батерията... за цял ден ръчкане сега е още на 65 %.