iPhone SE
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Може би зависи колко са ни големи лапите?
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Имам iPhone 6s Plus. Прави хубави снимки през деня Заснема и 4 K видео но в сравнение с последните модели имам чувството че остарява За две години камерите на iPhone много еволюираха
На мен ще ми е интересно да видя снимки в нощен режим от iPhone 6 нагоре. Нощния режим е опция да се разбере една камера дали е добра и не
На мен ще ми е интересно да видя снимки в нощен режим от iPhone 6 нагоре. Нощния режим е опция да се разбере една камера дали е добра и не
Re: iPhone SE
Добър телефон е и най-вече на добра цена. За 2-ри телефон е идеален особено, ако си с андроид като мен и искаш евентуално да пробваш айфон. Единствено не ми харесва остарелия вече дизайн и то най-вече от предната страна на дисплея, където има доста неизползвано място. Можеха поне да го направят 5,3 инча без хоум и с изрязан, щеше да е още по-добре. Но нали трябва да се различава от скъпарските.
Пък и с актуален дизайн ще дръпне от продажбите на другите събратя. Все пак не е лош телефон лично аз ще се замисля дали да не пробвам един такъв.
Пък и с актуален дизайн ще дръпне от продажбите на другите събратя. Все пак не е лош телефон лично аз ще се замисля дали да не пробвам един такъв.
На мен пък размера 5,8 т.е на Х, 11 pro ми е идеален. Обаче за сега няма как да дам такива пари.
Само не разбрах защо пак ние в европа сме прецаканите с цена 480 евро, а не 399$
Само не разбрах защо пак ние в европа сме прецаканите с цена 480 евро, а не 399$
Това е лесно - 399$ в щатите е равно 399€ в европа. Сега добави 20% ддс и отиваш на 480
И в щатите само в няколко щата е 400$ - в повечето щати има sales tax, която варира от 2-3% до 20% в зависимост от щата, но най-често е около 8-9%
Не точно, процесора е две поколения по-нов, същия като в 11 серия, а камерата е от XR, тоест едно поколение по-нова. RAM паметта също е повче. И то остана дисплея и батерията да са идентични по характеристики. Но действително може би не си заслужава смяната на iPhone 8 с SE най-вече заради напълно еднаквия им дизайн и на двата.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm