iPhone SE
Re: Re: Re: Apple iPhone SE
[Quote]А и за мен това си остава най - готиният телефон като усещане в ръката.[/Quote]
Напълно съм съгласен и за това си го купих, но предупреждавам тези, които са планирали да го взимат, че имам разочарование от екрана. Жълтее в горната част ( прилагам снимка). Прочетох в мрежата, че е доста често срещано. Някои не му обръщат внимание, но аз го забелязвам доста, особено при четене върху бял фон в режим пейзаж. Не съм очаквал подобно нещо от този производител. Едни казват, че било от неизсъхнало напълно лепило и че с времето ще изчезне. Други, на които съм по-склонен да вярвам, твърдят че е от неравномерно разпределена подсветка? Чудя се как на таблета ми с толкова голям екран всичко е безупречно, а на това 4 инча екранче да не е?
Напълно съм съгласен и за това си го купих, но предупреждавам тези, които са планирали да го взимат, че имам разочарование от екрана. Жълтее в горната част ( прилагам снимка). Прочетох в мрежата, че е доста често срещано. Някои не му обръщат внимание, но аз го забелязвам доста, особено при четене върху бял фон в режим пейзаж. Не съм очаквал подобно нещо от този производител. Едни казват, че било от неизсъхнало напълно лепило и че с времето ще изчезне. Други, на които съм по-склонен да вярвам, твърдят че е от неравномерно разпределена подсветка? Чудя се как на таблета ми с толкова голям екран всичко е безупречно, а на това 4 инча екранче да не е?
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
При прекалено много модели вече става точно от лепилото, имай го предвид.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Благодаря ти за мнението и дано си прав. Ще пиша, ако има промяна с времето, но не мисля да прилагам нагряването с uv, слънце и подобни, както съветват.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
При мен се появява, когато загрява, след което изчезва, когато го оставя. :(
Re: Apple iPhone SE
Здравейте. На път съм да си взема iPhone SE, така че сега е момента да ме убедите колко е готин, и колко няма да сбъркам в избора си, и колко много ще остана доволна, въпреки жълтото от лепилото и т.н. :)))))))
Досега съм ползвала Xperia с Android, който в последно време се държеше тотално ужасно и изнервящо и днес тотално умря. Така че давайте, убеждавайте ме :) :) :)
Поздрави на всички! :)
Досега съм ползвала Xperia с Android, който в последно време се държеше тотално ужасно и изнервящо и днес тотално умря. Така че давайте, убеждавайте ме :) :) :)
Поздрави на всички! :)
Re: Re: Apple iPhone SE
Това, което човек сам си направи никой друг не може да му го направи :).
Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Така е. Но все пак реших да се допитам до направилите си вече съответното нещо :D :D :D
Щом повдигаш темата,значи си наясно с размера на екрана и цената му.Обикновено,критиките към IPhone,прикриват недоволство от цената.Под цена имам в предвид,не само стойността на апарата,но и възможността да ползваш краден софтуер и мултимедия.Разбира се и при IPhone можещ да крадеш интелектуална собственост,но е малко по-сложно.Ако морала ти и финансовите ти възможности,те правят независима в избора си,значи нямаш дилема!
От 8 години вече винаги единия (от двата) ми апарат е Apple.
Страхотно оптимизирана операционна система, мазна работа на софтуера без забивания, лагове и т.н., издържаща цял ден батерия и не на последно място няколкогодишна поддръжка на всеки модел.
Този модел е пресен и поне 3 години няма да има проблем с актуалността си.
Камерата му също е страхотна, та ако снимаш няма да имаш оплаквания.
А бе, накратко казано ти си!
Скачай и не му мисли.
пп. Нали имаш опит с няколко разцъквания в някой техно-магазин?
Демек знаеш как ти е като усещане в ръката и ч еняма да ти е малък?
Страхотно оптимизирана операционна система, мазна работа на софтуера без забивания, лагове и т.н., издържаща цял ден батерия и не на последно място няколкогодишна поддръжка на всеки модел.
Този модел е пресен и поне 3 години няма да има проблем с актуалността си.
Камерата му също е страхотна, та ако снимаш няма да имаш оплаквания.
А бе, накратко казано ти си!
Скачай и не му мисли.
пп. Нали имаш опит с няколко разцъквания в някой техно-магазин?
Демек знаеш как ти е като усещане в ръката и ч еняма да ти е малък?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Да - ходих да го видя наживо, разгледах го, разцъках го, размерът му е перфектен :D :D :D като цяло удобен телефон. Но питането ми е по-скоро софтеурно свързано, защото досега съм ползвала все Android, нямам наблюдения и вчепачтления от iOS, а друго си е да ти дадат съвет от личен опит ;)
Благодаря много на всички за мненията :)
Поздрави
Благодаря много на всички за мненията :)
Поздрави