iPhone SE
Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Свикнал съм - това ми е третият след 4S и 5 :) Догодина живот и здраве - я 7/8+, я Х-а - да видим дали Вива ще започнат да ги предлагат официално или ще трябва да се прехвърлям при конкуренцията...
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Страхотен боклук е този телефон. Подариха ми го и го хвърлих в шкафа след 2 дена. Малък екран със смотана резолюция на която са видни пикселите. Проблеми с wifi постоянно. Сбита клавиатура на която се греши на всяка дума. Батерията не е чак толкова велика. Заби на 2 пъти трябваше рестарт ....и още и още. Хора пишете реални неща за телефона не само да му хвалите компактните размери!
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
И кога му видя пикселите ? С лупа ли ? Смешни коментари !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Мисля да го купя от човек, който го продава запечатан купен от зора бг, с една година гаранция на приемлива цена, лоша идея ли е това според вас?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Не се занимавай с тази пощенска марка..вземи си нещо читаво 5-5.3 инча
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Мен нещо и 5.5" вече ми малее. А навремето 2.8" ми се струваше доста голямо...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Като цяло питах за това дали е добре да го купя от човекч , макар че е запечатан, а не дали одобрявате размерите на телефона, това не ме интерсува, всеки си има предпочитания
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Ако го купиш от човек има риск да е refurbish, т.е. ремонтиран и със сменени износените на външен вид части, и с неоригинални по-лоши аксесоари. Ако тъча или wifi чипа напр. са сменени в Китай с неоригинални, може да спре след ъпдейт на IOS. Нещо такова може да е:
https://m.ru.aliexpress.com/s/item/32810872730.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.4ab55178NJbevU
Много внимателно огледай всичко, виж в операторите оригинални кутии, реалния тъч как се усеща, запознай се предварително как звучат Apple слушалките, задължително преглед и тест ако решиш да рискуваш.
Edit: Щом има гаранция от Зора ИНЕ ЗАПЕЧАТАН(защото ако не е запечатан, може да е сменен тъча напр. в неофициален сервиз и да не важи вече) е по-сигурно, но задължително виж дали съвпадат imei/серийни номера.
https://m.ru.aliexpress.com/s/item/32810872730.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.4ab55178NJbevU
Много внимателно огледай всичко, виж в операторите оригинални кутии, реалния тъч как се усеща, запознай се предварително как звучат Apple слушалките, задължително преглед и тест ако решиш да рискуваш.
Edit: Щом има гаранция от Зора ИНЕ ЗАПЕЧАТАН(защото ако не е запечатан, може да е сменен тъча напр. в неофициален сервиз и да не важи вече) е по-сигурно, но задължително виж дали съвпадат imei/серийни номера.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Наистина е запечатан, значи ще гледам имея, от кутията и този ма телефона дали съвпадат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
и на гаранцията