iPhone SE
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
algor - мерси, а колкото до всички други, дето плюете епъл - не ми дреме за ващо мнение, питах просто за конкретния случай как да постъпя, разбира се не ми помогнахте изобщо, а само хулите марката без да сте се докосвали с нея, уникално е качеството, а относно това, че няма толкова много ненужни глупости - ми хората щом го купуват значи тия в ябълковата градина са си свършили работата!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Този човек, от който искаш да купуваш познаваш ли го?
Или от обява ще го взимаш?
Или от обява ще го взимаш?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
От обява, писах си с продавачката, снима ми имея отзад на кутията, проверих го, дава,че не е активиран, което си е окей..какво друго да предприема? С една година гаранция е, от зора.бг е купуван телефона..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Зората си е известна верига , така че невярвам да има нещо нередно !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Само дето ми казаха, че гаранцията ще е 1 година, явно ще е тази от епъл и от зора не предлагат. Мисля, че всичко ще е наред..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE
Така е и при проблем ти дават нов апарат ! Не се ремонтира!