iPhone X

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от chilko » 22 яну 2018, 09:51

Писано е - http://www.mobilebulgaria.com/news/42012/04012018g-oled-displeyat-na-iphone-x-se-bori-mnogo-dobre-s-progaryaneto

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от algor » 22 яну 2018, 09:54

И от къде черпите такова инфо?
Защото аз чета друго:

[Quote]Известният анализатор Минг-Чи Куо наскоро издаде нова бележка към инвеститорите, в която твърди, че тазгодишната линия iPhone ще включва две чисто нови версии на iPhone X. Интересното е, че единия мидел ще има 6.5 инчов OLED екран, а вторият ще може да се похвали с 6.1 инчов LCD панел. И двете устройства ще разполагат с дисплеи от край до край и ще използват Face ID за удостоверване на потребителя, а Apple ще прекрати изцяло производството на текущия iPhone X, ако продажбите му са недостатъчни, вместо да го запази като опция с по-ниска цена.

Ако тази прогноза се окаже вярна, това би означавало значителна промяна в стратегията за продажби на компанията, тъй като връщайки се назад можем да проследим как тя винаги оставяше по-старите модели като алтернатива за потребителите, които не искат да плащат повече за новите. Ако всичко това се сбъдне, то 6.1 инчовият LCD iPhone ще остане като единствена по-достъпна версия на OLED варианта. Не става ясно обаче, какво планира да направи компанията с iPhone 8/8 Plus, но можем да допуснем, че те ще бъдат оставени като алтернатива за тези, които все още не искат да се сбогуват с Touch ID. Трябва да напомним и, че се очаква Apple да пусне и наследник на малкия iPhone SE, някъде през пролетта.[/Quote]
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Former n1
Регистриран: 15 ное 2017, 19:48

Re: Apple iPhone X

Мнение от Former n1 » 22 яну 2018, 15:40

https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2018/01/21/apple-iphone-x-buy-sales-specs-new-iphone-release-date/#42e6c3b110cb
(woo)

polarr31
Регистриран: 07 дек 2011, 14:56

Re: Apple iPhone X

Мнение от polarr31 » 25 яну 2018, 16:58

Нещо за батерията на Х :
http://www.zdnet.com/article/your-iphone-x-iphone-8-battery-could-wear-out-in-about-18-months/

Stennn
Регистриран: 17 юни 2008, 13:29

Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от Stennn » 20 мар 2018, 10:36

Здравейте колеги, колебая се между 8 Plus и X. Какво ще ме посъветвате? Чета, чета, едните много недоволни от X, другите - сякаш доволни... Вече мина доста време, споделете, моля ви. Предварително благодаря!

ilchev_n
Регистриран: 18 мар 2010, 20:10

Re: Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от ilchev_n » 20 мар 2018, 11:17

Ами , кажи здравей на бъдещето ! Взимай десетката не му мисли! Не чети глупостите във форума ! Телефона си заслужава!

gradimselo
Регистриран: 08 сеп 2017, 22:27

Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от gradimselo » 20 мар 2018, 11:19

Айфон х , най-доброто, ползвам го от ноември , най-добрият айфон досега

Stennn
Регистриран: 17 юни 2008, 13:29

Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от Stennn » 20 мар 2018, 16:41

Привет, благодаря на всички за отговорите. За навигирането проучих, че е по-различно, но това е очаквано.

Legolas, не свикна ли вече?

8 плюс ми е доооста голям и обемен, то и десетката не е много малка де, но все пак е по-компактна. Предния ми телефон беше 5s, временно (ок. 1 год.) бях със старо HTC (angry), та ясно е, че каквото и да взема ще ми допадне, но все пак....

gradimselo
Регистриран: 08 сеп 2017, 22:27

Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от gradimselo » 20 мар 2018, 17:33

Хикса няма никакъв проблем с навигирането.
Най-удобният смарт които съм ползвал.
Бърз и приятен с перфектен екран.
Скъп е, но ако си го купиш, няма да сгрешиш.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone X

Мнение от algor » 21 мар 2018, 06:41

[Quote]Първо, когато си в някое приложение, не може веднага да отидеш в мулти-таскинг менюто. Като приплъзнеш, първо те вади от приложението. Трябва втори път да приплъзнеш за да отидеш в отворени приложения. И невинаги сработва от първия път. [/Quote]

Абсолютно не съм съгласен с това твърдение.
Във всяко отворено приложение с натискане, приплъзване нагоре и задържане за секунда си в мултитаскинга веднага и без проблем навигираш между всички отворени приложения.
Тоест не е необходимо първо да излезеш от приложението и после да отвориш мултитаскинга.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Отговори