Какви промени в iPhone 5 искате?

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Какви промени в iPhone 5 искате?

Мнение от board » 20 май 2011, 17:50

Най-куцото в цялата работа е, че ще го обявят септември, а при нас най-вероятно ще пристигне чак по коледните празници :|

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 20 май 2011, 19:47

Не знам за това. Преди iPhone 3Gs се продаваше по-скъпо с план отколкото iPhone 4 сега. И когато се говори за поевтиняване на iPhone-a не забравяйте, че всички у-ва, които излизат с х-ки подобни на него са също скъпи.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 20 май 2011, 20:30

Никакъв отговор не очаквам. Но, ако някой все пак има такъв - нека го сподели, макар постът ми да не е във въпросителна форма.

vixfix

Мнение от vixfix » 21 май 2011, 04:05

Просто по-бърза и гладка работа и възможност за подкарване на по-големи и по-комплексни приложения. Ако ти се струва изхвърляне да се лсага двуядрен процесор просто помисли щеше ли да кажеш нещо ако бяха сложили 1.2-1.5 GHz процесор с едно ядро. Сигурно не. Просто са намерили начин по-бързо да се възползват от тазо технология и това е похвално. Аз, лично, мислях че поне още една година ще тъпчен на процесори с едно ядро, докато на чух за LG Optimus X2 преди 3-4 месеца.
Мисълта ми е стига да съобразят софтуера с хардуера няма проблем. Нека се радваме колко бързо се развиват технологиите.
А и се говори, че Samsung ще пускат телефон с четориядрен процесор през 2012. Какво ще оравим тогава :D И още по-инетерсно - какво пък може да се очаква до 2-3 години? Дали ще има някаква фрапантна разлика или ще потъпчен на едно място докато се осъзнаят производителите накъде искат да продължат.
Знам, че не съм разбирач, но това ми е мнението, съобразено с някои новини, които съм чел тук и в други сериозни сайтове в псоледните месеци.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 21 май 2011, 08:51

Въпросът е, че тези по-бърза работа и по-комплексни приложения ги няма. Има само по-мощен хардуер, който е там като proof of concept.

AppleForever
Регистриран: 29 май 2010, 10:53

Мнение от AppleForever » 21 май 2011, 12:38

Искаме да има нормален блутут...
И usb mass storage... и айфон 20 да излезе , пак няма да ги има тия двете:|

vixfix

Мнение от vixfix » 22 май 2011, 21:25

Засега за това, за което се сещам е, че има игри за теелфони с Tegra чипове и също така от Apple ще дадът софтуер за правене на суфтуер :Р на девелъпърите. Работата е, че няма да има скоро нещо, което да използва за работа потенциала на телефона освен ако не търсиш игри.
Иначе добре, че пускат таквиа телефони, защото прогармистите, за да пуснат приложение за определен тип устройства трябва да видят, че има пазар продукто, който ще предлагат.

Отговори