Какви промени в iPhone 5 искате?
Re: Какви промени в iPhone 5 искате?
Доколкото знам ще има и 64гб версия. Но ще поживеем, ще видим. Дано не се бавят само дълго, че ми тр до лятото телефон и не искам да съжалявам след това ако съм си взел друг модел, а айфон го пуснат малко по-късно и е по-добър :)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Според мен трябва да се въоръжиш с търпение!
Никога няма да бъде водо и прахоустойчив. И, не знам с какви точно намерения искаш 1GB RAM, тази в iPhone 4 не ти ли стига? Не казвам, че е ненужно, но ми е интересно, когато човек, който няма последния модел, изскочи с километричен списък с изсмукани желания. Някъде видях дори Tegra 2, което е повече от смешно.
deezel, a ти какво очакваш/желаеш от iPhone 5?
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
[Quote]
Бих си го взел и сега, ако имаше българско меню.
Честно не ви разбирам с тези български менюта, какво точно искате? Вместо да пише Ringtone да пише Мелодия на звънене, вместо Wallpaper - Тапет, вмсето Mail - Електронна поща...
И подобно нещо е определящо, дали ще купите или не даден телефон?[/Quote]
А какво им пречи на апле да качат българско меню след като двата най големи оператора го предлагат за България?
Samsung Galaxy S защо може да има българско меню а iPhone не?
Както и всички Nokia телефони и тн. някакси апле не ни отразява като държава и език нещо което не ми допада.
Бих си го взел и сега, ако имаше българско меню.
Честно не ви разбирам с тези български менюта, какво точно искате? Вместо да пише Ringtone да пише Мелодия на звънене, вместо Wallpaper - Тапет, вмсето Mail - Електронна поща...
И подобно нещо е определящо, дали ще купите или не даден телефон?[/Quote]
А какво им пречи на апле да качат българско меню след като двата най големи оператора го предлагат за България?
Samsung Galaxy S защо може да има българско меню а iPhone не?
Както и всички Nokia телефони и тн. някакси апле не ни отразява като държава и език нещо което не ми допада.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Аз не мога да кажа точно какво очаквам/искам от iPhone 5, защото никога не съм имал продукт на iPhone. Но най-вероятно следващият ми тел. ще бъде именно iPhone 5, или някой модел с Андроид - Samsung Galaxy S II :);)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Ако увеличат дисплея до 4,3 и то да е супер амолед плюс, и му качат българско меню и има карта с памет мога и аз да се замисля за покупка на iPhone 5,иначе твърдо съм се запътил за покупка на Samsung Galaxy S II.(yes)
Продукт на iPhone няма как да имаш. ;)
@board Аз бих искал малко по-голям дисплей. Най-много 4 инча. 64GB памет също. Иначе най-много желания имам по iOS. По-добеа нотификационна система основно. Но, конкретно, в момента не ми липсва нищо.
@board Аз бих искал малко по-голям дисплей. Най-много 4 инча. 64GB памет също. Иначе най-много желания имам по iOS. По-добеа нотификационна система основно. Но, конкретно, в момента не ми липсва нищо.
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Продукт на iPhone няма как да имаш. [/Quote]
Епъл.
Епъл.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Пропуснатите повиквания винаги са били проблем при iOS. Сещам се, че имаше нотификация за съобщенията и то само веднъж след 5 мин или нещо подобно. За пропуснати повиквания няма изобщо. А за дизайна.. Дано да е метален и да тежи 140 150 гр. Много добра камера, силна светкавица, паметна карта ,HDMI, микро усб което сигурно в близкото бъдеще няма да стане и тези неща биха ме накарали да си взема айфон отново...