Какви промени в iPhone 5 искате?
Re: Какви промени в iPhone 5 искате?
На мен ми стига клок-функцията, за да ме направи невидим пък останалото сам мога да си го осигуря после :P
ПП-1: Някой от Ейпъл изобщо ще погледне ли тази тема, за да има смисъл да се изброяват изисквания за следващото технологично чудо на Вселената от тази страна на Млечният път :D
ПП-2: Аз пък искам да може да прави пълна техническа диагностика на автомобила ми, след което автоматично да намира най-близкият и евтин магазин, откъдето да си купя частите, както и после да ме праща на най-близкият и евтин сервиз за смяната им, бих желал и да ме закара дотам на автопилот, че ме мързи да шофирам нещо тия дни ;)
ПП-1: Някой от Ейпъл изобщо ще погледне ли тази тема, за да има смисъл да се изброяват изисквания за следващото технологично чудо на Вселената от тази страна на Млечният път :D
ПП-2: Аз пък искам да може да прави пълна техническа диагностика на автомобила ми, след което автоматично да намира най-близкият и евтин магазин, откъдето да си купя частите, както и после да ме праща на най-близкият и евтин сервиз за смяната им, бих желал и да ме закара дотам на автопилот, че ме мързи да шофирам нещо тия дни ;)
А после да плати и сметката :)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
4'' дисплей. Без него предпочитам сегашното ми Galaxy, a oще по-добре ЕVO 3D примерно.
iPad обаче е перфектен.
iPad обаче е перфектен.
Много би ме зарадвало ако направят диспеля 4 инча и остане ретина, т.е. резолуцията достигне тази на екран на малък лаптоп :D
Друго, което би ми направило голямо впечатление е ако телефобът отново стане най-тънкия смартфон в света с 8мп камера и Full HD заснемане на клипчета. А и ако едно стъкло Gorilla пуснат няма да се разсърдя много :P
От някъде четох нелепия слух, че се очакват 2 GB RAM на iPhone 5... ей сега, ей сега... сигурен съм, че поне още една година няма да има телефон с повече от свуядрен процесор, да не говорим за RAM-та. Все пак се надявам да греша и да станат супер-компютри телефоните на хората до 2015 най-много :D
Друго, което би ми направило голямо впечатление е ако телефобът отново стане най-тънкия смартфон в света с 8мп камера и Full HD заснемане на клипчета. А и ако едно стъкло Gorilla пуснат няма да се разсърдя много :P
От някъде четох нелепия слух, че се очакват 2 GB RAM на iPhone 5... ей сега, ей сега... сигурен съм, че поне още една година няма да има телефон с повече от свуядрен процесор, да не говорим за RAM-та. Все пак се надявам да греша и да станат супер-компютри телефоните на хората до 2015 най-много :D
Да има радио и отвор за шнур на ръка, за да не го изпусна ако се хлъзне.
Освен радио да има и телевизия, задължително с цифров тунер, както да може да печати снимки 10х15 и да стане ясно кога ще го пуснат най-после. А и по-качествени слушалки няма да е зле :)
4.3" 3D дисплей с резолюция 640 x 960 пикселла, 5-8 mpx камера със ксенонова светкавица, 3D HD и 2D Full HD видео запис при 30 FPS, двуядрен процесор, по-голяма отвореност към апарати с други платформи (блутут, видео разговори и др.), флаш в браузъра (или негов пълноценен заместител) за да си цъкам любимата футболна стратегия във Face-a - Top Eleven и за други глезотийки, mini HDMI порт, micro USB (би ме улеснило ако не си нося зарядното за да взема назаем, пък и отскоро ще е задължително изискване за ЕС), променен дизайн (залагане на повече алуминий за сметка на Gorilla Glass), гумиран или пластмасов "обков" и др.
Нали си наясно,че цената ще стигне нови висоти?:D
Ще бъде непосилна за повечето бг потребители,икономическата криза се засилва,растеж не се вижда на хоризонта:S
Аз съм по-скромен-достатъчно ми е да е с по-голям дисплей и алуминиев корпус:)
Ще бъде непосилна за повечето бг потребители,икономическата криза се засилва,растеж не се вижда на хоризонта:S
Аз съм по-скромен-достатъчно ми е да е с по-голям дисплей и алуминиев корпус:)
Това искам аз. :) (бих прежалил 1300 -1500 лв. за тези изисквания).
Алуминиев телефон с пластмасов или гумиран обков? Блях.