Какви промени в iPhone 5 искате?
Re: Какви промени в iPhone 5 искате?
Наскоро прочетох, че се очаква нановия флагман на Nokia - N9 да има 4 инчов дисплей с резолуция 1280×720. Ако Apple не направят така с iPhone 5 ще ме разочароват. Когато се говори за увеличаване на екрана става въпрос по-скоро за 3.7 отколкото 4 инча и се говори за запазване на същата резолюция от 960х640, което, надявам се, не е вярно. Наистина се надявам да е 4 инчов дисплея и с 1280×720 резолюция. :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Какви промени в iPhone 5 искате? [/Quote]
Нека го кажа по малко по-различен начин. Искам 5цата да има ОС със Widgets :) Не ми трябва фоторамка с иконки :)
Нека го кажа по малко по-различен начин. Искам 5цата да има ОС със Widgets :) Не ми трябва фоторамка с иконки :)
[Quote] и се говори за запазване на същата резолюция от 960х640, което, надявам се, не е вярно.[/Quote]
Шегуваш ли се? На сегашната резолюция ти едреят пикселите ли? :D
На мен ми е повече от достатъчна, само да сложат един ОЛЕД с прилични контраст, рязкост и истинско черно, на което да изпъкват цветовете... няма да имат равни.
Но не знам кой ще им произведе такъв ОЛЕД с висока резолюция.
Шегуваш ли се? На сегашната резолюция ти едреят пикселите ли? :D
На мен ми е повече от достатъчна, само да сложат един ОЛЕД с прилични контраст, рязкост и истинско черно, на което да изпъкват цветовете... няма да имат равни.
Но не знам кой ще им произведе такъв ОЛЕД с висока резолюция.
Аз лично предпочитам IPS, цветовете изглеждат много по-естествени.
Tака е, по - естествени са, но САМОЛЕД - а е доста по - контрастен, по - рязък и има наистина "черно" черно. ЛЦД-тата ми мътнеят пред него.
Наистина не са реални цветовете, но ми доставя такова огромно удовлствие, като го погледна този дисплей - всичко изглежда по - красиво на него... вече не искам да поглеждам друг дисплей.
Искам само по - висока резолюция. :)
Различни хора, различни вкусове.
Наистина не са реални цветовете, но ми доставя такова огромно удовлствие, като го погледна този дисплей - всичко изглежда по - красиво на него... вече не искам да поглеждам друг дисплей.
Искам само по - висока резолюция. :)
Различни хора, различни вкусове.
[Quote]се говори за запазване на същата резолюция от 960х640, което, надявам се, не е вярно[/Quote]
Това е най-високата резолюция ползвана в телефон за момента, не разбирам какво не ти харесва. Иначе ако вдигнат резолюцията, ще се загуби съвместимостта с наличните приложения, което е повече от безсмислено.
[Quote]Но не знам кой ще им произведе такъв ОЛЕД с висока резолюция.[/Quote]
Нито има кой да произведе дисплей с такава гъстота на пикселите, нито има кой да достави 100 милиона броя.
[Quote]Искам 5цата да има ОС със Widgets [/Quote]
Това вече е изискване към iOS5, ще видим какво ново са измислили след някоя седмица.
Това е най-високата резолюция ползвана в телефон за момента, не разбирам какво не ти харесва. Иначе ако вдигнат резолюцията, ще се загуби съвместимостта с наличните приложения, което е повече от безсмислено.
[Quote]Но не знам кой ще им произведе такъв ОЛЕД с висока резолюция.[/Quote]
Нито има кой да произведе дисплей с такава гъстота на пикселите, нито има кой да достави 100 милиона броя.
[Quote]Искам 5цата да има ОС със Widgets [/Quote]
Това вече е изискване към iOS5, ще видим какво ново са измислили след някоя седмица.
[Quote]Нито има кой да произведе дисплей с такава гъстота на пикселите, нито има кой да достави 100 милиона броя.[/Quote]
За съжаление си прав. Занапред може и да е възможно, но сега не е.
Но чак 100 милиона няма да им трябват.
За съжаление си прав. Занапред може и да е възможно, но сега не е.
Но чак 100 милиона няма да им трябват.
[Quote]Но чак 100 милиона няма да им трябват.[/Quote]
Може би. Но продажбите на айфон продължават доста сериозно да растат. Последното тримесечие са продадени 18,6М айфона, докато година по-рано 8,7М , още година по-рано 3,8М... И ако тенденцията се запази, спокойно може да се достигнат подобни бройки.
Може би. Но продажбите на айфон продължават доста сериозно да растат. Последното тримесечие са продадени 18,6М айфона, докато година по-рано 8,7М , още година по-рано 3,8М... И ако тенденцията се запази, спокойно може да се достигнат подобни бройки.
Не вярвам, защото са намалили производството на четворките с 2,5 милиона за това тримесечие в сравнение с предварителните планове, защото търсенето било по-малко от предвиденото. Така ще бъде и по-лесно за доставките на компоненти за айфон 4с. Не знам колко са продадени, но в момента има около 2 милиона айфони по магазините и не вярвам да се продадат всичките докато излезе 4с. Още повече и при тази истерия за СГС 2 :)
[Quote]Не знам колко са продадени, но в момента има около 2 милиона айфони по магазините и не вярвам да се продадат всичките докато излезе 4с[/Quote]
Не 2, а 20 милиона ще продадат докато се пусне следващото поколение.
Не 2, а 20 милиона ще продадат докато се пусне следващото поколение.