Какви промени в iPhone 5 искате?

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Какви промени в iPhone 5 искате?

Мнение от keyone » 20 май 2011, 00:40

"Няма" Live Wallpaper-и. :D

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мнение от Мартин Иванов » 20 май 2011, 01:17

]Какво искаме в Iphone li? Искаме widgets, искаме свобода и да може потребителят да си прави телефона както на него му харесва, да си го персонализира и пречупи през неговото виждане, както на Андроид. Как може да ви кефи телефон с едно меню само и да не може да се сменя нищо по началния екран и т.н. .. не знам.. Искаме и Apple да пуснат един смартфон БЕЗ дефекти, антени, светкавици..

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 20 май 2011, 02:34

Apple имат взимане-даване с Toshiba, а те казват, че ще пускат телефони с 4 инчов екран с резолюция 1280х720 до каря на 2011. (whistle)
Ако позакъснее малко следващото поколение iPhone, мислите ли, че моеж да ни върже? :D

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 20 май 2011, 05:57

Извиняваме се, че използваме програмите зад това меню, а не ръчкаме по цял ден по 7 хоум-скрийн-а. Също така се извиняваме, че не всеки, на който му щункне, може да скочи и да пише приложения. А най-вече се извиняваме, че в AppStore по "приложение" се разбира програма, с коятоа да вършиш нещо или да се забавляваш, но не и купчина теми и уолпейпъри.

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 20 май 2011, 11:51

Ти наистина май си акционер на Apple:-)
Което ако е факт е прекрасно:-)

Човека казва какво би искал в 5-цата /по скоро 4s/.
То такава е и темата. Всяко мнение различно от това на потребителите на ябълката ви дразни много и не мога да разбера причината?
Нали не очаквата всички мобилни потребители да облекат бели мантии, да сложат по една качулка и с бавна стъпка масово да скандират "Apple, apple, apple"?
Оставете хората да искажат свободно своите виждания на потребители без това да ви докарва до истерия и раздразненост....
Че наистина лъха на фанатизъм...

Справака - "фанатизъм" - Фанатизъм се нарича светоглед, който приема, че определени идеи са единствените верни идеи, и придава негативен аспект на всичко различно от тях. Целта му обикновено е налагане на „верните“ и отстраняване на "неверните" идеи, като често се смятат за позволени всякакви, или много широки средства.
Из Уикипедия:-)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 20 май 2011, 12:20

Ще се абстрахирам от написаното до момента, по простата причина, че се изтъкват все по-малоумни доводи с цел очерняване на марката или пък обратното - видиш ли Iphone е най-доброто у-во на пазара ;)

Лично за мен основната промяна, която бих искал да видя в новото, пък и не само, у-во е по-скоро нормална и приемлива крайна [B]цена[/B], а към мобилните оператори - изгодни планове, съобразени с българския стандарт на живот и доходи на населението, които да предлагат "чудото", като подарък или на символични цени, такива каквито са в Западна Европа и Щатите.
От страна на чичА ми Джобс - да спре да се оправдава, ами да изготви най-сетне едно крайно у-во без то да има бъгове и да олесни масовия потребител, а не обратно ;) (coffee)

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 20 май 2011, 13:17

Колкото по-бедна е страната, толкова са по-скъпи high end устройствата. Затова не очаквай по-евтини цени, може да се повишат само :) Както казах, най-важното е по-голям дисплей, другото не е от голямо значение за повечето потребители. 3,7 инча пак не е много, но е идеален, все пак трябва и жените да могат да го използват.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 20 май 2011, 14:04

[Quote]Аз не виждам с какво iPhone 4 изостава дори пред сегашните хай-енд Android смартфони. Не ми говорете за двуядрени процесори и т.н, говорете ми за реални ситуации.[/Quote]

Така зададения въпрос(ако въобще е въпрос) подсказва, че въобще не те интерсува отговора.

Пинокио
Регистриран: 08 фев 2009, 11:35

Мнение от Пинокио » 20 май 2011, 14:07

Искам да може да готви, чисти и пере! И да прави ремонти всякакви :)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 20 май 2011, 15:20

[Quote]Искам да може да готви, чисти и пере! И да прави ремонти всякакви
[/Quote] И да прави кафе! :)

Отговори