Какви промени в iPhone 5 искате?

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Какви промени в iPhone 5 искате?

Мнение от board » 04 апр 2011, 11:50

Въпросът ми е, какви промени спрямо 4-ката биха ви накарали да вземете айфон 5? Или просто какво ви се иска да променят в следващата версия?

Идеята на темата е, в нея да участват основно хора които имат/имали са айфон, замислят се/ замисляли са се да имат айфон, но нещо не им е достигало... и определено не хората, които не харесват телефона и нямат интерес към него.

Моля ви, пропуснете нещата които е пределно ясно, че няма да присъстват, като сменяема батерия, мемори карти, хардуерна клавиатура ... и т.н.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Какви промени в iPhone 5 искате?

Мнение от Nistel » 04 апр 2011, 12:00

Може би най-вече по-голям дисплей без увеличаване на размерите. За AMOLED не знам дали е дошло времето, но може би е сега. Още по-добра камера също ще е плюс. А5 процесора си е ясен. Да се запази подобен дизайна - сегашния с лесно сменяне на задния капак много ми допада. Ако има възможност за такова и на предния капак ще е идеално. Останалото, което искам и очаквам като подобрение е предимно софтуерни подобрения.

Това, което не искам да се променя е липса на home бутон и заменяне с мултитъч жестовете - при iPad са уникално полезни, но не ги виждам на iPhone. Евентуално може да се избяга от кръглата му форма и да е нещо правоъгълно с цел да се сложи по-голям дисплей.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 04 апр 2011, 12:03

E, жалко, че си изключил хардуерната клавиатура.
Ами искам да е по - малко стъклен и повече метален. По - малко тегло, но да има дисплей 4,2 инча. Да звъни по - силно. Формата да бъде нещо средно между третото и четвъртото поколение - с не толкова изразени ръбчета. Искам да мога да качвам снимките на всичките ми компютри, както и да сложат microusb порт за удобство. Apple да представят безжични слушалки и да са в стандартния комплект или поне да добавят a2dp.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 04 апр 2011, 12:05

На първо място искам да е по-голям, 3,5 инча са ми малко. Предполагам тази година ще представят два модела, един по-евтин вариант с 3,5 инча и един скъп с 4 инча. Много жени ползват айфон и ако стане 4 инча едва ли биха си го взели голямата част от тях. Но пък мъжете имаме нужда от големи дисплеи :)
Второто, което искам, е силна камера и ксенонова светкавица. Малко по-скъпа е от LED, но всеки би дал 5 евро повече за такава екстра. Според слуховете, новата камера за айфон ще се прави от Сони, което е добре. Още не съм имал хував гсм след к800i със силна и ксенонова светкавица. Така че на Сони определено им свалям шапка за камерите им преди, сега не знам как са.
Другото, което го искам, ще си го набавя с jailbreak :)
И не искам да поскъпва :)

Plamen20
Регистриран: 14 дек 2005, 11:29

Мнение от Plamen20 » 04 апр 2011, 12:26

Искам да има камера качествена колко N8 и нагоре задължително ксенон. По голям дисплей но ако не се променя досегашният размер!!! Нещо от рода на 3.7 инча може би. HDMI и качествен стерео звук. Видео ускорител от рода на Tegra 2. (yes)

makeno

Мнение от makeno » 04 апр 2011, 12:37

А да, забравих, и аз искам HDMI.Това ми е един от основните критерии. Следващият ми телефон задължително ще е с HDMI, за да си цъкам игричките от тела на телевизора :)
За процесора е ясно иначе, че ще е А5, ще е голяма изненада ако не е :)

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 04 апр 2011, 13:12

Да му сложат един хубав Симбиан и да заприлича на истински телефон най-накрая:D

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 04 апр 2011, 13:26

:D

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 04 апр 2011, 13:39

То и сега има HDMI преходник, който става на четворката.

Иначе за мен май най-важни са А5 и по-голям дисплей. Камерите не са ми от такова значение.

makeno

Мнение от makeno » 04 апр 2011, 13:48

Ако е този hdmi кабел, за който си мисля, нещо му се губеше или предаше само звук без картина или обратното. Но ми е стара информацията една идея. Едно време (преди 3-4 месеца) ги бях гледал за айпод тач и нямаше почти никакви варианти да се върже към тв-то.

Отговори