Най-накрая ЕКГ работи на Apple Watch за България
Най-накрая ЕКГ работи на Apple Watch за България
Днес случайно го забелязах и даже си направих първата кардиограма
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Най-накрая ЕКГ работи на Apple Watch за България
Уникални функций имат,но батерията е проблем за мен.Въпреки,че съм с айфон ползвам часовник на Xiaomi,който кара по 1 седмица с едно зареждане.Всички около мен с часовници на Apple се оплакват,че едвам изкарват светлата част на деня с едно зареждане.Дано подобрят живота на батерията в s7
Ами всъщност часовниците са направени да карат стандартно един ден.
Аз лично изкарвам деня с него, лягам си с него и на сутринта ми е станало рутина просто докато се изкъпя да го сложа на зарядното и като тръгвам за работа вече е на ~90%.
Имайки предвид, че ползвам Серия 1 (втората генерация) и е часовник на 5 години батерията е прилична. Новите карат спокойно по 2 дни.
Аз лично изкарвам деня с него, лягам си с него и на сутринта ми е станало рутина просто докато се изкъпя да го сложа на зарядното и като тръгвам за работа вече е на ~90%.
Имайки предвид, че ползвам Серия 1 (втората генерация) и е часовник на 5 години батерията е прилична. Новите карат спокойно по 2 дни.
Явно Вашите приятели с часовници на Apple живеят в денонощие с 30 и повече часа . Не знам коя генерация са им моделите, но 24 часа си изкарват часовниците и от четвърта, пета и шеста серия.exgrigor написа: ↑22 юли 2021, 09:15Уникални функций имат,но батерията е проблем за мен.Въпреки,че съм с айфон ползвам часовник на Xiaomi,който кара по 1 седмица с едно зареждане.Всички около мен с часовници на Apple се оплакват,че едвам изкарват светлата част на деня с едно зареждане.Дано подобрят живота на батерията в s7
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Опс,попаднах на зомбита на Apple,които не разбират какво значи да зареждаш едно устройство всеки ден или веднъж седмично и вместо да признаят,че това е проблем са ок!Аз лично предпочитам вечер да имам едно устройство по-малко по зарядните,та дори и да не е с лого на отхапана ябълка…
Всичко според нуждите.exgrigor написа: ↑22 юли 2021, 13:46Опс,попаднах на зомбита на Apple,които не разбират какво значи да зареждаш едно устройство всеки ден или веднъж седмично и вместо да признаят,че това е проблем са ок!Аз лично предпочитам вечер да имам едно устройство по-малко по зарядните,та дори и да не е с лого на отхапана ябълка…
Не случайно е най-популярният часовник и дори хора без айфони го ползват.
А когато някой ден часовника ти започне да кара седмица, ще разбереш всъщност колко по-удобно е да мислиш за зареждането на една вещ по-малко. Или ако си го забравил да му прехвърлиш безжично 15% заряд от телефона и да си изкара деня.
Иначе не знам по колко време се къпеш, ама бая напоително ще е, за да ти се зареди часовника 90%
На 2A зарядно доста бързо се зарежда. За почти 12 часа (откакто съм го откачил от зарядно) в момента е:
До момента 3 "часовникови" разговора, доста известия (Messenger, email и разни други постижения) + 1 кардиограма.
Така, че спокойно 24 часа си ги изкарва без проблем. Ако реша да спра AOD сигурно ще издържа повече, но не съм пробвал колко.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Е, случвало ми се е да забравя да го заредя - чудо голямо. За сметка на това пък е повече часовник от всеки друг умен часовник.board написа: ↑22 юли 2021, 15:39А когато някой ден часовника ти започне да кара седмица, ще разбереш всъщност колко по-удобно е да мислиш за зареждането на една вещ по-малко. Или ако си го забравил да му прехвърлиш безжично 15% заряд от телефона и да си изкара деня.
Иначе не знам по колко време се къпеш, ама бая напоително ще е, за да ти се зареди часовника 90%
Като е зор зареждането решението е лесно - просто си взимаш механичен и забравяш..