Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
И Андроид има, които не харчат през нощта. Но са малко, признавам и смениш ли ром-а, екстрата заминава.
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
брат , една запетайка да беше сложил поне :D
Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
Браузърите с пестене на трафика като Uc browser позволяват да гледаш видео в YouTube и да сърфираш с по-малко мегабайти, компресирайки и шпионирайки всичко през собствен сървър. Chrome също има такава опция, но пести по-малко, opera mini има, но с максимално пестене не отваря много сайтове нормално.
Разбрах, благодаря!
Но и докоркото разбирам, тези браузъри не са само за Андроид, а може да работят и на iOS ипи бъркам?!?!
Но и докоркото разбирам, тези браузъри не са само за Андроид, а може да работят и на iOS ипи бъркам?!?!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
А каква е идеята трафика да се пести? Нали имаш нет от Булсатком - 300 гигабайта месечно, или бъркам? Всички ползвате и фиксиран интернет, там най-малко трябва да ви е проблем трафика. Никога не съм ползвал такива видове ограничения, но щом ги има, значи са необходими.:)
По темата:
- И двете операционни системи са достатъчно добри за ползване. ЛАГ в андроид не съм виждал откакто ползвам S7 edge. Не знам какво да те посъветвам, защото имам чувството че вече си решил да преминеш на iOS...просто чакаш да се съберат повече коментари, които да наклонят везните в избраната вече от теб посока.
По темата:
- И двете операционни системи са достатъчно добри за ползване. ЛАГ в андроид не съм виждал откакто ползвам S7 edge. Не знам какво да те посъветвам, защото имам чувството че вече си решил да преминеш на iOS...просто чакаш да се съберат повече коментари, които да наклонят везните в избраната вече от теб посока.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
Еми 300 гб, ама модемът с настолната антена не е много удобен за носене, да ти кажа. Имам 8 гб за месец безплатни от вива, после по гигабайт и половина до август пак безплатни и после ще го мисля. А spotify на extreme quality как точи не е истина - за два дни 1.15 гб.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
[Quote]Допълвам само: единствения апарат в света, който го оставяш вечер на 100% батерия и след 10-12 часа го намираш отново на толкова. [/Quote]
Понеже това го пишеш за n-ти път, 3-годишния ми таблет(андроид 4G, има и функция GSM, може да водиш разговори) също от вечерта до сутринта процента на батерията е същият.
Дори с елементарни познания по физика, трябва да си наясно, че това е една голяма ЛЪЖА. Към това като добавиш и липсата на бързо зареждане, айфона е с една крачка назад.
На този етап покупката на айфон е безсмислена.
Ако е толкова наложително, поне да са новите модели, които ще излязат по-късно през годината.
Понеже това го пишеш за n-ти път, 3-годишния ми таблет(андроид 4G, има и функция GSM, може да водиш разговори) също от вечерта до сутринта процента на батерията е същият.
Дори с елементарни познания по физика, трябва да си наясно, че това е една голяма ЛЪЖА. Към това като добавиш и липсата на бързо зареждане, айфона е с една крачка назад.
На този етап покупката на айфон е безсмислена.
Ако е толкова наложително, поне да са новите модели, които ще излязат по-късно през годината.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
Значи заради това, че някаква ваша андроид бангия стои на 100 процента от вечерта до сутринта и заради това, че iPhone няма бързо зареждане го поставя крачка назад от стотиците андроид модели, които се сцепват от бъгове, лагване и хиляди други проблеми, така ли?
Щом и физиката намесихте, да вземете и една химична реакция да забъркате в опита си да докажете колко велик е андроида, искате ли?
Стига глупости и безмислици, моля!
Знете отдавна, че освен последен модел iPhone ползвам и по един флагман андроид и колкото мога да пиша за Apple, дав пъти повече мога да пиша за мизерията, наречена андроид.
В интерес на истината да, признавам, че има 10-ина сполучливи модела, работещи с Андроид, но това не поставя всичко под общ знаменател със знак плюс.
Човека ви казва, че 8-9 месеца не е рестартирал iPhone и работи без грам лаг, а вие по три месеца търсите читав къстъм ром да изнамерите за дадена куца бангия и като намерите хоп - фойерверки се пускат и тридневни всенародни празници организирате.
Хайде малко обективност да вкарате в мненията си, а дискусията ще се получи с лекота тогава.
Ако искате.
Само ако искате...
Щом и физиката намесихте, да вземете и една химична реакция да забъркате в опита си да докажете колко велик е андроида, искате ли?
Стига глупости и безмислици, моля!
Знете отдавна, че освен последен модел iPhone ползвам и по един флагман андроид и колкото мога да пиша за Apple, дав пъти повече мога да пиша за мизерията, наречена андроид.
В интерес на истината да, признавам, че има 10-ина сполучливи модела, работещи с Андроид, но това не поставя всичко под общ знаменател със знак плюс.
Човека ви казва, че 8-9 месеца не е рестартирал iPhone и работи без грам лаг, а вие по три месеца търсите читав къстъм ром да изнамерите за дадена куца бангия и като намерите хоп - фойерверки се пускат и тридневни всенародни празници организирате.
Хайде малко обективност да вкарате в мненията си, а дискусията ще се получи с лекота тогава.
Ако искате.
Само ако искате...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
За каква обективност говориш?
Айфон без лаг и бъг?
Тези лъжи на някой друг.
Айфон 7, пък го имам много преди теб.
В тази тема говорим за флагмани.
Айфоните са единствените, които не си струват парите.
Вижте си само мненията : това не е проблем, харесвам си стоков рингтон. Онова не е проблем, не гледам филми, телефона седи цяла нощ до сутринта на 100 %(каква невероятна екстра, докато спя не хабя батерия), не ми трябва и бг меню, не ми трябва бързо зареждане, не ми трябва стрийм към ТВ, не ми трябва mass storage..... пфъъъъъ.
Айфон без лаг и бъг?
Тези лъжи на някой друг.
Айфон 7, пък го имам много преди теб.
В тази тема говорим за флагмани.
Айфоните са единствените, които не си струват парите.
Вижте си само мненията : това не е проблем, харесвам си стоков рингтон. Онова не е проблем, не гледам филми, телефона седи цяла нощ до сутринта на 100 %(каква невероятна екстра, докато спя не хабя батерия), не ми трябва и бг меню, не ми трябва бързо зареждане, не ми трябва стрийм към ТВ, не ми трябва mass storage..... пфъъъъъ.
Re: Обмислям да премина от Андроид на iOS, трябват ми мнения
Имам Samsung Galaxy S4, имам и айфон 5s и 6s plus. По-голенмия го взех по-късно, и само заради по-големия екран. Има съществена разлика в начина на работа, удобства и екстри. Андроида харчи батерия като ламя, разни приложения забиват ако не се чистят ръчно кешираните приложения, като цяло споменатия модел работи по-бавно от айфон. Личното ми мнение е че андроида има сериозен проблем с мениджмънта на паметта - свободна, заета, кеширана и чистенето и. А също и с консумацията на ток от хардуера. Има доста удобства създадени при айфона за да не трябва потребителя постоянно да го ръчка за да работи читаво, и за да стават лесно синхронизации, бекъпи и други дейности. Не виждам причина да си играя да го jailbreak-вам, всичко което ми дава в оригиналния си вид ми е достатъчно. Смяна на рингтонове не ме вълнува, избрал съм си един от стандартните, а за торенти имам компютър и никога не съм имал желание да свалям торенти на телефон. Който не може да спи без да ръчка си е негов избор, гледам пак се развихря война между привържениците на двете платформи, но всеки има право да си харесва нещо.