Здравейте
Ползва ли някой eSIM с iPhone на български оператор? Не съм се интересувал но разбрах че А1 на абонати с договор предлагат услугата което е странно за мен!
От две години не живея в Германия. Предполагам това отдавна е отживелица и не делят абонати с договори и предплатени карти
Ползва ли някой eSIM на iPhone български оператор
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Re: Ползва ли някой eSIM на iPhone български оператор
От сайта е видимо, че явно не може да се ползва eSIM с предплатен план.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Между другото това ще е нов доста добър бизнес модел, потенциално ще могат да си предложат услугите на целия свят. В момента по време на кризата с Ковид19 не се пътува чак толкова много.
Ето добър пример от 3 Hong Kong как можеш да си купиш еСИМ карта за целия свят онлайн.
https://www.three.com.hk/eSIMMall/chi/e ... p?lang=chi
Ето добър пример от 3 Hong Kong как можеш да си купиш еСИМ карта за целия свят онлайн.
https://www.three.com.hk/eSIMMall/chi/e ... p?lang=chi
andrianivanov написа: ↑16 юни 2020, 09:28Здравейте
Ползва ли някой eSIM с iPhone на български оператор? Не съм се интересувал но разбрах че А1 на абонати с договор предлагат услугата което е странно за мен!
От две години не живея в Германия. Предполагам това отдавна е отживелица и не делят абонати с договори и предплатени карти
Наистина към момента А1 България предлага eSIM само на абонати с договор. Това е странно, понеже в голяма част от случаите има смисъл да се използва eSIM в чужбина, например за чужденци посещаващи България.
много готина услуга е. Аз ползвам а и можееш да качиш колкото си искаш Есим в един телефон
За сега А1 предлагат опцията само за абонати на договор. Аз я ползвам от първия ден, откакто я предлагат. Тогава ми казаха, че съм един от оървите в БГ,. Даже в офиса им се “учиха” как се активира
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A