Помощ за iphone
Re: Re: Re: Re: Помощ за iphone
Преди години имах същия проблем с Iphone 4s с документи за покупката от Глобул. Намерих в интернет телефон на сътрудник от Епъл, мисля че в Холандия беше базиран и се обадих, сканирах му документите за покупката и след един ден телефона беше ресетнат - без айклауд. Човека ме пита за някакви ''тайни въпроси'',които съм записал първоначално , но аз неможах да му отговоря и той накрая каза, че ще го ресетне и така и стана.
Re: Re: Re: Помощ за iphone
Има опция да се изтрие всичко от телефона след 10 грешни въвеждания на кода за отключване, но трябва да е била активирана(по подразбиране не е). А за ID-то не ми е известно да има нещо такова.
Re: Помощ за iphone
Така, да споделя за решението на проблема- Телефона от вчера се ползва като нов:).
Ако някой се интересува, мога да споделя подробности.
В общи линии процедурата е следната: разговор с Call center на Apple, за Българя връзката е някъде в Гърция.
Служител, който се заеме с вашия проблем ви праща на посочен от вас e-mail линк към Validation department of Apple. На този линк прикачвате документа за покупката на телефона и каквото още прецените, че е нужно (в моя случай описах накратко проблема и посочих кое е устройството, понеже с фактурата са закупени два телефона, уточних кой е проблемния).
В рамките на 3-5 работни дни имате отговор от AppleCare Account Security. В моя случай ме уведомиха, че са отключили продукта. Четете внимателно, посочват, да не се опитвате да качвате бекъпи от стария си акаунт. Устройството се старира като нов продукт. В моя случай не се притеснявам за загубено инфо, но все пак си е проблем.
В общи линии е това, телефончето е на max:)
Ако някой се интересува, мога да споделя подробности.
В общи линии процедурата е следната: разговор с Call center на Apple, за Българя връзката е някъде в Гърция.
Служител, който се заеме с вашия проблем ви праща на посочен от вас e-mail линк към Validation department of Apple. На този линк прикачвате документа за покупката на телефона и каквото още прецените, че е нужно (в моя случай описах накратко проблема и посочих кое е устройството, понеже с фактурата са закупени два телефона, уточних кой е проблемния).
В рамките на 3-5 работни дни имате отговор от AppleCare Account Security. В моя случай ме уведомиха, че са отключили продукта. Четете внимателно, посочват, да не се опитвате да качвате бекъпи от стария си акаунт. Устройството се старира като нов продукт. В моя случай не се притеснявам за загубено инфо, но все пак си е проблем.
В общи линии е това, телефончето е на max:)
Re: Re: Помощ за iphone
Така е, имаш ли документи за произход, няма какво да се притесняваш и всичко се оправя.