Samsung Omnia or Iphone 2g 8gb
Re: Samsung Omnia or Iphone 2g 8gb
Не знам кой какво обижда, обаче заради това ти мнение ще ти кажа едно голямо браво. Жалко, но мноого малко хора ще те чуят.
Vigdam, che se opiytvash da prestavish vsqko predimstvo na iPhone kato nedostatyk.
Zashto napravo ne si kagesh, 4e mrazish iPhone? Na chernoto kazvash bqlo - kapacitiwniqt display ne bil udoben, na Omnia bil po-dobyr, bla, bla, bla...
I se opivsh da izmerish rezoluciq v dpi. Tova e smeshno.
Klaviaturata na iPhone e naj-udobnata klawiatura na telefon sys senzoren display. E, kagi, che na Omnia e po-dobra i shte si zabiq glavata v kupchina tor. Shtom na iPhone edin tekst se zapisva po-byrzo ot na Nokia E61 s harduerna klaviatura, to... Testyt e na Eldar.
A znaesh li - tochno v towa e predimstvoto - iPhone e samo edin i vsi4ki Apps sa premisleni za nego. Zatova nqma neshta ot roda "Ama iGo shte mi trygne li?".
Izvinqvam se za latinicata, no ne sym u nas.
Zashto napravo ne si kagesh, 4e mrazish iPhone? Na chernoto kazvash bqlo - kapacitiwniqt display ne bil udoben, na Omnia bil po-dobyr, bla, bla, bla...
I se opivsh da izmerish rezoluciq v dpi. Tova e smeshno.
Klaviaturata na iPhone e naj-udobnata klawiatura na telefon sys senzoren display. E, kagi, che na Omnia e po-dobra i shte si zabiq glavata v kupchina tor. Shtom na iPhone edin tekst se zapisva po-byrzo ot na Nokia E61 s harduerna klaviatura, to... Testyt e na Eldar.
A znaesh li - tochno v towa e predimstvoto - iPhone e samo edin i vsi4ki Apps sa premisleni za nego. Zatova nqma neshta ot roda "Ama iGo shte mi trygne li?".
Izvinqvam se za latinicata, no ne sym u nas.
Уважавам мнението на jamesjames. Евала ! Между другото да вметна само, че максималната чувствителност на човешкото око е 0,2 мм. Така, че можеш да забележиш разликата в резолюцията ;)
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
jamesjames браво за точното мнение!Deezel нямам нищо против теб,но си заблуден фен на Iphone.Не знам на кой свят си,но дано се върнеш скоро.Човека изкаше да каже,че всеки телефон е за нуждите на различни потребители.Примерно на мен Iphone ми е напълно безполезен.Не изкам да пиша дълги и отегчаващи коментари които ще са чиста философия.Осъзнай се и виж света около теб.
Твои са думите: "Ако дизайн и интерфейс са единствените неща, на които държиш, вземи си iPhone.." и те означават едно единствено нещо, че не познаваш устройството и в този смисъл заблуждаваш хората, които четат мненията ти. Същото се отнася и напълно невярното ти твърдение, че Iphone не записва видео. Без да съм се интересувала много по темата знам две-три приложения с които записва и лично ползвам Cycorder. А дали е по-лесно да напишеш СМС на капацитивен или на резистивен дисплей - ти прецени.
Твои са и думите, че функционалността се деляла на софтуерна и хардуерна - не мои. А пък после Iphone се справял по-бързо, защото му била по-добра ОС. Надявам се си даваш сметка колсо алогично е написаното от теб и колко си противоречиш
Твои са и думите, че функционалността се деляла на софтуерна и хардуерна - не мои. А пък после Iphone се справял по-бързо, защото му била по-добра ОС. Надявам се си даваш сметка колсо алогично е написаното от теб и колко си противоречиш
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Продължавате да не ме разбирате... Всеки човек дава пристрастно мнение понеже дава оценки според своите собствените критерии, които няма как да съвпаднат 1:1 с чуждите. "Ако дизайн и интерфейс са единствените неща, на които държиш, вземи си iPhone.." Това е израз на степента на ''задоволяване'' на моите потребности от iPhone. Знам за приложенията, които позволяват записване на видео, знам за тези, които позволяват използването на камерата при видео кол и т.н. Не знам при каква резолюция и при колко кадъра в секунда записва видео, с което и да е от приложенията, но ще се радвам да ми кажете.
За sms или e-mail.... Там е проблемът... Някои хора предпочитат да доближават пръстите си до дисплея, който реагира на съвсем лек допир. Други предпочитат да се дзверят в екрана и да жулят със стилуса. Трети въобще не могат да си представят тази функция без хардуерна клавиатура... За Omnia-та си мога да кажа, че почти не пускам стилуса. Не ми е удобно и не ми харесва да ползвам пръстите си. Говоря въобще, дори там, където всичко е ''finger friendly'' и иконките могат да ми ''извадят'' очите.
Софтуер и хардуер винаги са взаимно свързани.
Олекотената OS не значи, че процесорът е по-производителен и че ще има по-добър performance при абсолютно всяко приложение. Ако стане чудо и WM7 е лек, колкото OS X, Omnia ще върви по-добре.
Не се опитвам да натрапя мнението си на никой, просто се аргументирам защо мисля така. Едва ли моето мнение ще се промени, още по-малко пък вашето, така че този спор е излишен. От iPhone имам само добри впечатления, но има някои фактори, които аз намирам за недостатъци и го правят тотално незиползваем от мен.
Нека прекратим безсмисления спор и да оставим хората да избират телефоните си според нуждите. Всеки път, когато човек дава мнение, то неминуемо е пристрастно и ''заблуждаващо''. Но хората, които го искат, би трябвало да знаят това и да търсят мнението на потребителя, чийто нужди най-много приличат на техните собствени.
За sms или e-mail.... Там е проблемът... Някои хора предпочитат да доближават пръстите си до дисплея, който реагира на съвсем лек допир. Други предпочитат да се дзверят в екрана и да жулят със стилуса. Трети въобще не могат да си представят тази функция без хардуерна клавиатура... За Omnia-та си мога да кажа, че почти не пускам стилуса. Не ми е удобно и не ми харесва да ползвам пръстите си. Говоря въобще, дори там, където всичко е ''finger friendly'' и иконките могат да ми ''извадят'' очите.
Софтуер и хардуер винаги са взаимно свързани.
Олекотената OS не значи, че процесорът е по-производителен и че ще има по-добър performance при абсолютно всяко приложение. Ако стане чудо и WM7 е лек, колкото OS X, Omnia ще върви по-добре.
Не се опитвам да натрапя мнението си на никой, просто се аргументирам защо мисля така. Едва ли моето мнение ще се промени, още по-малко пък вашето, така че този спор е излишен. От iPhone имам само добри впечатления, но има някои фактори, които аз намирам за недостатъци и го правят тотално незиползваем от мен.
Нека прекратим безсмисления спор и да оставим хората да избират телефоните си според нуждите. Всеки път, когато човек дава мнение, то неминуемо е пристрастно и ''заблуждаващо''. Но хората, които го искат, би трябвало да знаят това и да търсят мнението на потребителя, чийто нужди най-много приличат на техните собствени.
"За всеки потребител ''най-добър'' е определен телефон."
Напълно така е, телефоните трябва да се избират според нуждите на конкретния човек.
За това тук темата реално приключи още от второто мнение на автора и по-точно , че иска телефон за забавление . А точно в това айфона няма конкуренция.
Въпреки всичко се е получила хубава тема с доста аргументирани мнения , поздравление за което .
Напълно така е, телефоните трябва да се избират според нуждите на конкретния човек.
За това тук темата реално приключи още от второто мнение на автора и по-точно , че иска телефон за забавление . А точно в това айфона няма конкуренция.
Въпреки всичко се е получила хубава тема с доста аргументирани мнения , поздравление за което .
Приемам личното ти мнение и го уважавам, както и мненията на всички останали хора.А и този ти пост е съвсем различен от предишните с "нищо друго под капачето" и т.н.
Просто смятах, че автора на темата заслужава да получи по-обективна представа и съответно да направи своя избор.
Весели празници.
Просто смятах, че автора на темата заслужава да получи по-обективна представа и съответно да направи своя избор.
Весели празници.
за iPhone има много добри приложения които могат да се инсталират и да добавят нова функционалност на телефона. Самата операционна система също е по-стабилна.
Но ако ти трябва телефона за бизнес цели, ти препоръчвам да си купиш телефон с клавиатура тъй като на тези сензорни екрани не е много удобно да пишеш мейли и т.н.
Но ако ти трябва телефона за бизнес цели, ти препоръчвам да си купиш телефон с клавиатура тъй като на тези сензорни екрани не е много удобно да пишеш мейли и т.н.