Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Bronz
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Bronz » 13 мар 2018, 12:19

Ти сериозно ли си толкова проЗт,за разлика от на теб другите има какво да получат,не 3 пластмасови чинии и нов кашон от хладилник. Пп като получиш новия кашон да не забравиш да си смениш адресната регистрация (ако имаш такава)

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 13 мар 2018, 12:25

И се регистрира да ми го кажеш, да не си компрометираш главния акаунт хаха.
Ами този Deezer дето съм дал си скипва сега бая да ти кажа. Щото то не са radio mix, extended mix, big room mix по 6-7 на една и съща песен, ужас.

Bronz
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Bronz » 13 мар 2018, 12:35

нова регистрация (нямам друга),ако имам друг акаунт нали от там ще пиша примат

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 13 мар 2018, 12:44

Виж сам.
А сега по темата:
Намерих я тая бета на спотифай - верно бачка засега и браузърът не откача да се отваря сам с някакви реклами.
https://userscloud.com/rfbb5pzjtwd0

Tadj
Регистриран: 10 дек 2013, 01:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Tadj » 13 мар 2018, 12:53

В@НКО,

Тази версия с която си, как точно работи? Има ли премиум или няма?

Много ми е"шашава" тази програма. Уж правя плей лист с песни, а като ги пусна на шъфъл и ми пуска песни от плейлистата(албума), откъдето съм дръпнал песента за моя плей лист.
Като дам на save на песен, какво точно се предполага, че трябва да се случи?

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 13 мар 2018, 12:58

Още едно стрийминг приложение. Доста базово като функции, но използваемо, в google play, т.е. чисто като сълза.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ar.m2wapps.shark_music

Използва базата данни на Grooveshark, тъй че нека да почетем с минута мълчание съоснователя на тези титани в стрийминга, нелепо загиналия млад предприемач Джош Грийнберг:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Josh_Greenberg

(flower)(flower) :(

Mr_Atkinson
Регистриран: 27 юли 2015, 16:52

Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Mr_Atkinson » 13 мар 2018, 13:00

[Quote]Spotify, Deezer - Безплатно![/Quote]
Няма безплатно вече! Безплатното си отиде с комунизма!
Мама ти не дава на тате безплатно!
За да ги слушам и гледам - [B]трябва да ми плащат![/B]

Tadj
Регистриран: 10 дек 2013, 01:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Tadj » 13 мар 2018, 13:47

Само инсталираш или правиш и други манипулации?

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 13 мар 2018, 14:03

Няма други манипулации, но трябва нов или скорошен акаунт, който не е блокиран все още.

Отговори