Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 18 мар 2018, 22:06

Общото е че винаги трябва да се преценява на кого да си даваш парите. То всички искат. А спотифай си заслужават, да, определено.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Ванката » 18 мар 2018, 22:38

[Quote]А спотифай си заслужават, да, определено.[/Quote]
И защо изписа куп безсмислици в няколко поста? Ей така, за бройката, да трупаш експириънс?! :D

[Quote]Общото е че винаги трябва да се преценява на кого да си даваш парите.[/Quote]
Общото е че не обичаш да плащаш за нищо, и ако може да минеш с нещо на аванта най-добре. След като според теб нечия услуга незаслужено трябва да се плаща, а ти не искаш, то ти нямаш нужда от нея. След като търсиш вариант да я ползваш безплатно, то тогава извода е че си .... (да не го пиша), но е ясно на всички вече. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 18 мар 2018, 22:50

Не. Просто искам да видя къде са границите. Докъде мога да стигна, какво мога да получа.

Винаги си плащам след това

Да помогна на други хора тук. Изобщо не заслужавам обиди, макар и недоказани и то от модератор.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Ванката » 18 мар 2018, 22:56

Да си ме видял да те обиждам? Казвам ти истината, а истината боли! Пък и ти не пропускаш да го покажеш на всички. Или не се усещаш, или проблема е по-голям. Темата вече е изчерпана, авантата свърши!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от Вито » 18 мар 2018, 23:14

Ако искаш качествена услуга си плащаш. Тва е границата и хората си го казаха. Като не искаш да плащаш си сваляй мп3ки от замунда и се занимавай с хамалогии, сортирания, албуми жанрове и т.н. Във всеки случай няма да ти е по-удобно и подредено от Spotify. Аз лично от 2014 приключих с мп3, както на гсма, така и на лаптопа, на последния нямам нито един мп3 файл. На гсма съм свалил няколко албума, за да има какво да слушам когато съм в роуминг. Това е. И на мен ми беше интересно едно време със Symbian да се занимавам с хаквания, но отдавна минаха тея времена и когато нещо ми хареса предпочитам да си платя за него, за това и хората пускат пробни периоди. Да не говорим, че повечето хакнати програми са с вируси...

tzincbg

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 18 мар 2018, 23:25

Аз съм в преходен етап сега. Абсолютно всички нужни ми премиум програми от Google play съм си ги платил, Но и модовете са ми интересни. Какво можем да постигнем с 25 доларов Андроид бокс и един свободен уикенд напр.

tzincbg

Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!

Мнение от tzincbg » 26 авг 2019, 09:07

Https://slider.kz много лека и бърза услуга за търсене и прослушване на музика без реклами, фалшиви файлове и такива глупости. Ако ви даде невалиден сертификат, го добавете в изключения, това е защото правителството на Казакстан налага да се ползват държавни сертификати да следи трафика. То от там го научих, де.

samsamuel
Регистриран: 02 окт 2014, 16:57

Мнение от samsamuel » 05 ное 2022, 09:41

Здравейте,

Някой открил ли е вариант да се ползва Spotify/Deezer на iOS безплатно. Плащам си за Apple Music, но ако има опция да си спра абонамента и да ползвам безплатно, няма да ми е лошо.

monster789
Регистриран: 19 ное 2017, 10:18

Мнение от monster789 » 05 ное 2022, 16:40

samsamuel написа:
05 ное 2022, 09:41
Здравейте,

Някой открил ли е вариант да се ползва Spotify/Deezer на iOS безплатно. Плащам си за Apple Music, но ако има опция да си спра абонамента и да ползвам безплатно, няма да ми е лошо.
Бай Ганьо в действие - има пари за айфон да се фука, но няма пари за 2-3 лева за абонамент, който му трябва, защото с това няма как да се фука :D

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 05 ное 2022, 17:25

monster789 написа:
05 ное 2022, 16:40
samsamuel написа:
05 ное 2022, 09:41
Здравейте,

Бай Ганьо в действие - има пари за айфон да се фука, но няма пари за 2-3 лева за абонамент, който му трябва, защото с това няма как да се фука :D
"Почти" уцели...9-12 лв са ;)
Иначе за скъпите телефони и особено айфоните си е така, ама не е мястото на такава дискусия тук. От друга страна всъщност много хора се "фукат" и с това как си плащат, а не пиратстват нищо, та малко не върви човек да е против пиратството, пък да се присмива на купуващи скъпи телефони. ;)

Отговори