Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
Общото е че винаги трябва да се преценява на кого да си даваш парите. То всички искат. А спотифай си заслужават, да, определено.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
[Quote]А спотифай си заслужават, да, определено.[/Quote]
И защо изписа куп безсмислици в няколко поста? Ей така, за бройката, да трупаш експириънс?! :D
[Quote]Общото е че винаги трябва да се преценява на кого да си даваш парите.[/Quote]
Общото е че не обичаш да плащаш за нищо, и ако може да минеш с нещо на аванта най-добре. След като според теб нечия услуга незаслужено трябва да се плаща, а ти не искаш, то ти нямаш нужда от нея. След като търсиш вариант да я ползваш безплатно, то тогава извода е че си .... (да не го пиша), но е ясно на всички вече. :)
И защо изписа куп безсмислици в няколко поста? Ей така, за бройката, да трупаш експириънс?! :D
[Quote]Общото е че винаги трябва да се преценява на кого да си даваш парите.[/Quote]
Общото е че не обичаш да плащаш за нищо, и ако може да минеш с нещо на аванта най-добре. След като според теб нечия услуга незаслужено трябва да се плаща, а ти не искаш, то ти нямаш нужда от нея. След като търсиш вариант да я ползваш безплатно, то тогава извода е че си .... (да не го пиша), но е ясно на всички вече. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
Не. Просто искам да видя къде са границите. Докъде мога да стигна, какво мога да получа.
Винаги си плащам след това
Да помогна на други хора тук. Изобщо не заслужавам обиди, макар и недоказани и то от модератор.
Винаги си плащам след това
Да помогна на други хора тук. Изобщо не заслужавам обиди, макар и недоказани и то от модератор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
Да си ме видял да те обиждам? Казвам ти истината, а истината боли! Пък и ти не пропускаш да го покажеш на всички. Или не се усещаш, или проблема е по-голям. Темата вече е изчерпана, авантата свърши!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
Ако искаш качествена услуга си плащаш. Тва е границата и хората си го казаха. Като не искаш да плащаш си сваляй мп3ки от замунда и се занимавай с хамалогии, сортирания, албуми жанрове и т.н. Във всеки случай няма да ти е по-удобно и подредено от Spotify. Аз лично от 2014 приключих с мп3, както на гсма, така и на лаптопа, на последния нямам нито един мп3 файл. На гсма съм свалил няколко албума, за да има какво да слушам когато съм в роуминг. Това е. И на мен ми беше интересно едно време със Symbian да се занимавам с хаквания, но отдавна минаха тея времена и когато нещо ми хареса предпочитам да си платя за него, за това и хората пускат пробни периоди. Да не говорим, че повечето хакнати програми са с вируси...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
Аз съм в преходен етап сега. Абсолютно всички нужни ми премиум програми от Google play съм си ги платил, Но и модовете са ми интересни. Какво можем да постигнем с 25 доларов Андроид бокс и един свободен уикенд напр.
Re: Spotify, Deezer Premium - Безплатно! - iOS / Android!
Https://slider.kz много лека и бърза услуга за търсене и прослушване на музика без реклами, фалшиви файлове и такива глупости. Ако ви даде невалиден сертификат, го добавете в изключения, това е защото правителството на Казакстан налага да се ползват държавни сертификати да следи трафика. То от там го научих, де.
Здравейте,
Някой открил ли е вариант да се ползва Spotify/Deezer на iOS безплатно. Плащам си за Apple Music, но ако има опция да си спра абонамента и да ползвам безплатно, няма да ми е лошо.
Някой открил ли е вариант да се ползва Spotify/Deezer на iOS безплатно. Плащам си за Apple Music, но ако има опция да си спра абонамента и да ползвам безплатно, няма да ми е лошо.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Бай Ганьо в действие - има пари за айфон да се фука, но няма пари за 2-3 лева за абонамент, който му трябва, защото с това няма как да се фука
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
"Почти" уцели...9-12 лв саmonster789 написа: ↑05 ное 2022, 16:40Бай Ганьо в действие - има пари за айфон да се фука, но няма пари за 2-3 лева за абонамент, който му трябва, защото с това няма как да се фука
Иначе за скъпите телефони и особено айфоните си е така, ама не е мястото на такава дискусия тук. От друга страна всъщност много хора се "фукат" и с това как си плащат, а не пиратстват нищо, та малко не върви човек да е против пиратството, пък да се присмива на купуващи скъпи телефони.