Въпрос относно цена Apple iPhone XS 64 GB
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Re: Въпрос относно цена Apple iPhone XS 64 GB
Употребяван имах предвид :)
Re: Re: Re: Re: Въпрос относно цена Apple iPhone XS 64 GB
Имам пред вид А1
Цена при запазване на настоящ абонаментен план
2069.99 лв.
Това не е 2329лв.
Цена при запазване на настоящ абонаментен план
2069.99 лв.
Това не е 2329лв.
Re: Въпрос относно цена Apple iPhone XS 64 GB
Здравейте! Имам един бърз въпрос. Отвори ми се оферта за iPhone XS 64GB на цена 1000 лева. Телефонът не е нов, ползван е точно 10 месеца и е взет от А1. Абсолютно перфектен външен вид. Та въпросът ми е, заслужава ли си тази цена за 10 месечен айфон? Офертата идва от мой клиент, който си взе 11 Pro и сега разпродава всичките си предишни айфони. Благодаря предварително за съветите и желая хубав ден на всички!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Определено не....не и на тази "възраст на телефона"....Не ме разбирай погрешно,сигурен съм че телефона няма проблеми,но смятам че за 100-200лв отгоре ще си намериш чисто ново запечатана 11-ка(не Про) в ОLX ,ако не сега веднага,то до месец най-много!Ванката написа: ↑20 дек 2019, 10:09Здравейте! Имам един бърз въпрос. Отвори ми се оферта за iPhone XS 64GB на цена 1000 лева. Телефонът не е нов, ползван е точно 10 месеца и е взет от А1. Абсолютно перфектен външен вид. Та въпросът ми е, заслужава ли си тази цена за 10 месечен айфон? Офертата идва от мой клиент, който си взе 11 Pro и сега разпродава всичките си предишни айфони. Благодаря предварително за съветите и желая хубав ден на всички!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Благодаря ти за отговора. И други около мен ме съветват същото. Има и друг вариант. Да изчакам да ми изтече договорът с Виваком, защото ще се пренеса в Теленор и от тях направо да си взема една 11-ка след половин година...
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Ако не си на зор-това е най-добрия вариант да!
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Ако не си на зор по добре да изчакаш не 6 а 10 месеца и да вземеш когато излязат 12ките - още някой лев ще спестиш.
Иначе офертата и според мен не си заслужава - хубав телефон е, но има и много други хубави, цената му не е чак висока, просто не си заслужава.
Иначе офертата и според мен не си заслужава - хубав телефон е, но има и много други хубави, цената му не е чак висока, просто не си заслужава.
Iphone 15 Pro Max
Имай предвид, че десетката е AMOLED. 11ката обикновената е IPS екран. В някои отношения като точност на цветовете това е дори по-добре, но за батерията не е заради активното черно, знаеш. Иначе всичко друго му е по-добро на новия.
За разлика от другите, аз ше ти кажа че си струва. Само виж максималния капацитет на батерията. Ако след тия десет месеца ти показва 98-99% те съветвам да го вземеш. Ако разбирам правилно има над година остатъчна гаранция. Сделката си я бива.Ванката написа: ↑20 дек 2019, 10:09Здравейте! Имам един бърз въпрос. Отвори ми се оферта за iPhone XS 64GB на цена 1000 лева. Телефонът не е нов, ползван е точно 10 месеца и е взет от А1. Абсолютно перфектен външен вид. Та въпросът ми е, заслужава ли си тази цена за 10 месечен айфон? Офертата идва от мой клиент, който си взе 11 Pro и сега разпродава всичките си предишни айфони. Благодаря предварително за съветите и желая хубав ден на всички!
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A