Здравейте и привет на всички
Както заглавието на темата загатва имам едно питане. Един приятел който на скоро се прибра от щатите и си взел айфон хс макс на “оферта” , но го тествал само с амеркинаска сим карта и си работил, но сега в България със сим карта му излиза че не се поддържа. Някой да знае и да ми даде съвет как или къде да го пращаме за отключване?
Въпрос за заключен към оператор хс макс.
Re: Въпрос за заключен към оператор хс макс.
Принципно трябва да се провери дали не е в блеклиста вече този апарат, към кой оператор е заключен и каква би била евентуално цената за отключване.
Не винаги е икономически изгодно да се отключи даден апарат, защото е по-добре да се купи нов, както се казва.
Тук визирам отключване от самия Епъл и пред техните сървъри, а не някакви заклинания на псевдо разбирачи.
Имайте предвид, че има хора, които ви взимат пари за отключването и нищо не вършат, а и парите не връщат.
Имах близък приятел, който се занимаваше с отключване през Епъл, но трябва да чекна, ако имате сериозен интерес, дали се занимава още с това.
Не винаги е икономически изгодно да се отключи даден апарат, защото е по-добре да се купи нов, както се казва.
Тук визирам отключване от самия Епъл и пред техните сървъри, а не някакви заклинания на псевдо разбирачи.
Имайте предвид, че има хора, които ви взимат пари за отключването и нищо не вършат, а и парите не връщат.
Имах близък приятел, който се занимаваше с отключване през Епъл, но трябва да чекна, ако имате сериозен интерес, дали се занимава още с това.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Не мисля че ще стане...Едно време минаваше номера но от последните две-три години не мисля ме вече става(освен ако не го отключат самите Apple). Да не говорим че има голяма вероятност вече телефона да в blacklisting....algor написа: ↑14 сеп 2019, 20:46Принципно трябва да се провери дали не е в блеклиста вече този апарат, към кой оператор е заключен и каква би била евентуално цената за отключване.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Е нали това казах и аз, че е единственото сигурно отключване...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!