Вече можете да върнете своя iPhone X

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Вече можете да върнете своя iPhone X

Мнение от KuKeR » 06 ное 2017, 22:07

Феновете на Apple започнаха да връщат iPhone X обратно в магазините!?
https://www.phonearena.com/news/Some-cant-handle-change-and-are-returning-their-Apple-iPhone-X_id99543

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Вече можете да върнете своя iPhone X

Мнение от algor » 06 ное 2017, 22:38

Е, какво невероятно има?!?!

Отново в последното изречение е истината:

[Quote]Но не всеки може да се справи с промяната.[/Quote]

Кратко, точно и ясно.

пп. Статията е за това, че някой си връща телефон.
Ама къде го връща и получава ли си парите обратно?
Не им знам закона какви права дава за връщане и ако някой е наясно бих бил доволен, ако сподели.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Legolas-Elf
Регистриран: 06 ное 2017, 21:11

Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X

Мнение от Legolas-Elf » 06 ное 2017, 23:21

Аз не бих върнал нещо, което ми харесва.
Не ме интетесуват чужди мнения.
Щом нешо ми носи удоволствие, и вече съм го купил : си остава мое. Миналата година си задържах note 7, и нито за секунда не съжалявам.

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Мнение от Doondie » 07 ное 2017, 01:19

Навярно си имат и те разпоредба за правата при онлайн пазаруване, както в Европа - 7 дни право да върнеш продукта без обяснение. Съответно си получаваш парите обратно.

Не разбрах какво значи "вече можете да върнете", при положение че никой в България го няма. И какво като може да се върне "вече"? Кога не е можело? Не бих се учудил, ако го пуснат като новина в сайта - като глупостта за прогарянето на дисплея.

mrazko
Регистриран: 10 май 2008, 15:55

Мнение от mrazko » 07 ное 2017, 06:31

Малко инфо по въпроса с връщането.
В САЩ можеш да върнеш почти всичко което си купил!
От химикалка,храна,кабелна телевизия,всякакъв вид техника, дори и кола купена от магазина.
За всяко нещо на гърба на касовата бележка си пише в какъв срок се врща,или е упоменато някъде в магазина,или на самата стока.
Всеки магазин си има негова политика, но в повечето случаи предплатени телефони до 15 дни, такива от Оператор до 30 дни.
Преди около месец си поръчах модем-рутер ,който се оказа проблемен след като прочетох малко повече инфо за него, и след 5 дни го върнах в магазина.
Само ме попитаха какво нередно има с него, сравниха му номерата на кутията,и на самият рутер, помолиха ме да си сложа картата в ПОС терминала, и Чао!
Iphone 15 Pro Max

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X

Мнение от algor » 07 ное 2017, 06:56

Много благодаря за инфото! (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X

Мнение от KuKeR » 07 ное 2017, 09:57

[Quote]Не разбрах какво значи "вече можете да върнете", при положение че никой в България го няма.[/Quote]
Кой точно го няма? Ти ли? Търсиш си бройка, виж в Продавалника, пълно е. Аман от еднопистово мислене!

Doondie
Регистриран: 03 юли 2017, 06:52

Re: Re: Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X

Мнение от Doondie » 07 ное 2017, 19:20

Притрябвал ми е, че да го и търся по сайтове. Информацията, която имам, е от безполезните новини в този сайт за недостиг на части, за забавяне на доставките с месеци, за прогаряния на дисплея, за мега добра камера, сега пък за мега добър дисплей и не знам какво още.

Вместо да се правиш на интересен, можеше да помолиш да ти преименуват темата на "Клиенти вече връщат iPhone X" примерно, за да не звучи толкова нелепо, колкото в момента. Не писах с идеята да те обидя, но явно ти с такава идея отговори.

Със здраве!

Отговори