Феновете на Apple започнаха да връщат iPhone X обратно в магазините!?
https://www.phonearena.com/news/Some-cant-handle-change-and-are-returning-their-Apple-iPhone-X_id99543
Вече можете да върнете своя iPhone X
Re: Вече можете да върнете своя iPhone X
Е, какво невероятно има?!?!
Отново в последното изречение е истината:
[Quote]Но не всеки може да се справи с промяната.[/Quote]
Кратко, точно и ясно.
пп. Статията е за това, че някой си връща телефон.
Ама къде го връща и получава ли си парите обратно?
Не им знам закона какви права дава за връщане и ако някой е наясно бих бил доволен, ако сподели.
Отново в последното изречение е истината:
[Quote]Но не всеки може да се справи с промяната.[/Quote]
Кратко, точно и ясно.
пп. Статията е за това, че някой си връща телефон.
Ама къде го връща и получава ли си парите обратно?
Не им знам закона какви права дава за връщане и ако някой е наясно бих бил доволен, ако сподели.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 06 ное 2017, 21:11
Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X
Аз не бих върнал нещо, което ми харесва.
Не ме интетесуват чужди мнения.
Щом нешо ми носи удоволствие, и вече съм го купил : си остава мое. Миналата година си задържах note 7, и нито за секунда не съжалявам.
Не ме интетесуват чужди мнения.
Щом нешо ми носи удоволствие, и вече съм го купил : си остава мое. Миналата година си задържах note 7, и нито за секунда не съжалявам.
Навярно си имат и те разпоредба за правата при онлайн пазаруване, както в Европа - 7 дни право да върнеш продукта без обяснение. Съответно си получаваш парите обратно.
Не разбрах какво значи "вече можете да върнете", при положение че никой в България го няма. И какво като може да се върне "вече"? Кога не е можело? Не бих се учудил, ако го пуснат като новина в сайта - като глупостта за прогарянето на дисплея.
Не разбрах какво значи "вече можете да върнете", при положение че никой в България го няма. И какво като може да се върне "вече"? Кога не е можело? Не бих се учудил, ако го пуснат като новина в сайта - като глупостта за прогарянето на дисплея.
Малко инфо по въпроса с връщането.
В САЩ можеш да върнеш почти всичко което си купил!
От химикалка,храна,кабелна телевизия,всякакъв вид техника, дори и кола купена от магазина.
За всяко нещо на гърба на касовата бележка си пише в какъв срок се врща,или е упоменато някъде в магазина,или на самата стока.
Всеки магазин си има негова политика, но в повечето случаи предплатени телефони до 15 дни, такива от Оператор до 30 дни.
Преди около месец си поръчах модем-рутер ,който се оказа проблемен след като прочетох малко повече инфо за него, и след 5 дни го върнах в магазина.
Само ме попитаха какво нередно има с него, сравниха му номерата на кутията,и на самият рутер, помолиха ме да си сложа картата в ПОС терминала, и Чао!
В САЩ можеш да върнеш почти всичко което си купил!
От химикалка,храна,кабелна телевизия,всякакъв вид техника, дори и кола купена от магазина.
За всяко нещо на гърба на касовата бележка си пише в какъв срок се врща,или е упоменато някъде в магазина,или на самата стока.
Всеки магазин си има негова политика, но в повечето случаи предплатени телефони до 15 дни, такива от Оператор до 30 дни.
Преди около месец си поръчах модем-рутер ,който се оказа проблемен след като прочетох малко повече инфо за него, и след 5 дни го върнах в магазина.
Само ме попитаха какво нередно има с него, сравниха му номерата на кутията,и на самият рутер, помолиха ме да си сложа картата в ПОС терминала, и Чао!
Iphone 15 Pro Max
Re: Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X
Много благодаря за инфото! (yes)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X
[Quote]Не разбрах какво значи "вече можете да върнете", при положение че никой в България го няма.[/Quote]
Кой точно го няма? Ти ли? Търсиш си бройка, виж в Продавалника, пълно е. Аман от еднопистово мислене!
Кой точно го няма? Ти ли? Търсиш си бройка, виж в Продавалника, пълно е. Аман от еднопистово мислене!
Re: Re: Re: Re: Вече можете да върнете своя iPhone X
Притрябвал ми е, че да го и търся по сайтове. Информацията, която имам, е от безполезните новини в този сайт за недостиг на части, за забавяне на доставките с месеци, за прогаряния на дисплея, за мега добра камера, сега пък за мега добър дисплей и не знам какво още.
Вместо да се правиш на интересен, можеше да помолиш да ти преименуват темата на "Клиенти вече връщат iPhone X" примерно, за да не звучи толкова нелепо, колкото в момента. Не писах с идеята да те обидя, но явно ти с такава идея отговори.
Със здраве!
Вместо да се правиш на интересен, можеше да помолиш да ти преименуват темата на "Клиенти вече връщат iPhone X" примерно, за да не звучи толкова нелепо, колкото в момента. Не писах с идеята да те обидя, но явно ти с такава идея отговори.
Със здраве!