[Заключена] BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от velnsl » 26 юни 2015, 10:54

[Quote]Живеем в свят, в който думите "лично пространство" нямат никакъв смисъл в кибер пространството. И? Това не е нищо ново. Но е причината да не изпозлвам Google Play Services на телефона си.[/Quote]
Аз също не ползвам услугите на този сайт, поради същата причина.
От както съществува тази е[B]в[/B]ана компания "гугъл" няма вече лично пространство

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от PoceH_BS » 26 юни 2015, 11:52

[Quote]На мен темата ми е интересна и ще я следя. Благодаря [/Quote]

Както се оказва в крайна сметка проблема не е софтуерен, а хардуерен и по-точно проблем с паметта. За съжаление Apple отказва да съдейства на собствениците на тези у-ва и ги препраща за поддръжка към оператора, който от своя страна съветва първо да се направи ресет до фабричните настройки, на няколко потребителя е помогнало.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от PoceH_BS » 26 юни 2015, 11:54

[Quote]От както съществува тази евана компания "гугъл" няма вече лично пространство [/Quote]

Те защото Apple въобще не събираха данни от потребителите си, въпреки че отричаха докато не ги изобличиха публично...
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от velnsl » 26 юни 2015, 12:26

[Quote]Те защото Apple въобще не събираха данни от потребителите си, въпреки че отричаха докато не ги изобличиха публично...[/Quote]

Никога не съм се интересувал от продуктите на тази компания може би заради цените.
За това не мога да изкажа мнение.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от Holon » 26 юни 2015, 13:06

Голям хейт бе, брях....
Ще се пукнете от яд заради тия Айфони.

Аз всяка година ще плащам на Епъл по 2000 лв, ако иска единствената разлика да е говорителчето от другата страна и да се казва Айфон 7s

И нека се огъва, спъва, лагва, грее, и има син бял и червен екран взети заедно.
Нека ми събира данните, да ги дава на друг, и нека ми отпада гаранцията със джейл.

Нека телефона след ъпдейт да му спира wifi, батерията да пада 2% в минута, нека след ъпдейт да е бавен като каруца.

Нека да не мога да сложа и една скапана песен без Айтунс, да имам 2 ядра, 1 гига рам и да не може да се сравнява с мега андроидите с по 10 ядра и 5 гига рам.

Нека никога да няма Български Език, и никога да видим уникалния мултитаскинг.

И пак всяка година ще давам по 2000лв за телефон, и ще чакам на опашка 10 часа с още 1000 балъци като мене.

Това е, харесва ли ти или не, росенчо, това е положението, моята банкова сметка само аз си я ръководя ,какво да се прави.

Може и да ти се иска да фалират, но докато има балъци като мене това няма да стане.

Спомни си този пост с всяка една новина в опит да покажеш колко много мразиш тази марка, на нас феновете не ни пука какво мислиш, използвай си корейските смартове на четвърт цена с надути характериски и не ни се меси в джоба.

Защо ги купувам ли? Има изрисувана Ябълка на дупето. Затова.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от muamamu1 » 26 юни 2015, 14:50

Да, разбира се, че е проблем с паметта. Това е изявлението на T-Mobile. Супер. И тази памет е проблем само за тях. Каква изненада. Като толквоа ти се занимава, хвърли един поглед какво казват тези, които я изпозлват, по темата. Мисля, че й нямат много доверие? Но, разбира се, щом е iPhone, нека покажем малко селски обноски.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от AVKansazov » 26 юни 2015, 15:00

[Quote]Но, разбира се, щом е iPhone, нека покажем малко селски обноски.
[/Quote]
Обикновено тези които толкова много плюят селяните имат комплекси от селския си произход...
Престани да се държиш като надменен гражданеещ се селянин който "разбира" повече от другите!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от muamamu1 » 26 юни 2015, 15:07

Съжалявам, но не съм аз пусналият тема, не засягаща никого във форума, само за да се заяждам. Объркал си човека. Знам, че не ме обичаш много, но все още никой не ми е дал реална причина за съществуването на тази тема, освен чиста доза злоба.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от AVKansazov » 26 юни 2015, 15:17

[Quote] 26.06.2015 15:07
чиста доза злоба.
[/Quote]
[Quote]26.06.2015 01:17
е злоба[/Quote]
[Quote]26.06.2015 00:51
ужасно много омраза[/Quote]
[Quote]26.06.2015 00:23
това заяждане[/Quote]
[Quote]26.06.2015 00:18
това не е заяждане[/Quote]
[Quote]26.06.2015 00:15
спри да се заяждаш[/Quote]
[Quote]26.06.2015 00:11
заядливте рогца[/Quote]
Все цитати от най-големия заядливец във форума само по тази първоначално информативна тема.
Мисля че имаш някакъв проблем... (whistle)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BSOD (син екран на смъртта) и при iPhone

Мнение от sladyrko » 26 юни 2015, 15:20

А някой като им кажат истината какви са, толкова се обиждат, че работата става "Крадеца вика дръжте крадеца" :)
Тая тема е пълен та*ак, не защото е за Apple, а защото е пълна с лъжи и измисленици на един психично болен човек.
Той си е написал тропането, аз му написах отговор с причина/решение/виновни. И от там нататък си е чисто злобеене и обиди.
Покрай него и един куп народ се излага.
Как така изведнъж, САМО при един оператор, по едно и също време взе да става като е паметта? Пълни глупости. Хората си го оправят с рестор или спиране на WiFi calling. А и стана ясно, че Т-mobile са пуснали ъпдейт.. Тука стана, едните плюят (напразно), другите защитават (напразно). Темата била интересна, ами като си махленска клюкарка-интригантка как няма да ти е интересна.. Трагична работа, да живее България! Дано да вземат да я превземат тая дупка, че на никъде не отива. То пък такава омраза към МАРКА телефони, ебати психиката лабилна.. Днеска го ползвам, утре го хвърлям и забравям за него.. И като видиш, че модераторите нямат против, такава глупава тема, ей тогава си е*ало ма*ката.. Правила на ФОРУМА (no) Да се всява омраза и напрежение от кога ви е в правилата? Да оставяте хора да нападат други хора и това ли е ново? В първия си пост, тоя индивид ме беше нападнал, при положение, че сам си отворил темата.. Той, че е ненормален ОК, ама вие Модчетата къде ви е защитата за потребителите? Трагична работа, сериозно. И аз съм обиждал хора тук, но само когато те започнат, един път подминаваш, два пъти подминаваш не им обръщаш внимание, те пак продължават.. Е па да няма вечно да мълчим.. Айде стегнете си малко форума! Вместо да си поправяте своите мненията, трийте всичко извън темите.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Отговори