[заключена] В очакване на новите iPhone
Re: В очакване на новите iPhone
Защо не мога да гледам. С windows не става ли? Дава че браузъра не поддържа стрийминга.
Разбрах, че не става. Намерих си начин.
http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1509pijnedfvopihbefvpijlkjb/m3u8/hls_mvp.m3u8
Разбрах, че не става. Намерих си начин.
http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1509pijnedfvopihbefvpijlkjb/m3u8/hls_mvp.m3u8
Re: Re: В очакване на новите iPhone
Windows 10 със Edge браузъра само става. Аз го гледам, върви супер.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: В очакване на новите iPhone
Само през Епъл продукт + Microsoft Edge на Windows 10
Re: Re: Re: В очакване на новите iPhone
Пич, на някой друг ли говориш. Тъй като си споменал за уин 10. Но останалото едва ли се отнася за мен.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: В очакване на новите iPhone
Има едни десетина човека във форума, които сте яко във филма. Не мога да разбера, как може да се караш с някой, и да го обиждаш, само защото ползва различни телефон/OS... Ако аз бях модератор, щяха да се трият профили всеки ден.
Мнението е изтрито.
Мнението е изтрито от потребителя.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: В очакване на новите iPhone
[Quote]Тоя коментар е толкова плосък, че може кънки на лед да се карат по него Ако бяха важни цифрите, андроидите щяха да летят и да работят по-добре от настолни Пц-та и лаптопи за по 4000лв С тоя коментар показа колко си "кадърен" по тея въпроси.. Сега си отрежи кабела на интернета и пробвай с игра на лимки [/Quote]
Това за тебе е нормално ???
Защо не написа коментара без тази част?
Човека изказа мнение при това смислено и реално!
И ти ли да останеш във форума - човека, който твърди, че се забавлява с другите и ги дразни?
Почти всичките ти мнения са арогантни и с обиди, но явно не го осъзнаваш даже.
А компетентноста ти наистина е нулева. Дори малко дете ще ти каже важността на характеристиките на всяка една техника. Виж от снимката какво определя като най-важно Тим Кук.
Това за тебе е нормално ???
Защо не написа коментара без тази част?
Човека изказа мнение при това смислено и реално!
И ти ли да останеш във форума - човека, който твърди, че се забавлява с другите и ги дразни?
Почти всичките ти мнения са арогантни и с обиди, но явно не го осъзнаваш даже.
А компетентноста ти наистина е нулева. Дори малко дете ще ти каже важността на характеристиките на всяка една техника. Виж от снимката какво определя като най-важно Тим Кук.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: В очакване на новите iPhone
И още - iPad Pro - чип A9X
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.