Защо айфона няма Български език?
Re: Защо айфона няма Български език?
Дали не е вероятно, производителите да определят дали да направят меню на даден език, въз основа на официалните продажби на продуктите в дадена страна? И Ганьо много държи да се тупа по гърдите и да показва, че има кинти и съответно и скъп телефон, но и винаги мисли как да мине по-тънко. "От къдя на къдя ще им дава пари на онези, той да не ги копа" Затова и когато братовчед му отиде да бърка бетон на някой строеж в Обединеното кралство, се връща с един куфар айфони взети на далавера, за цялата рода. И така, по официални данни в България се продават стотина хиляди бройки, а на практика всеки втори селянин е с айфон.
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
На менение съм че няма да има БГ Меню поради простата причина че нямат нито един магазин в страната Иначе казано с прости думи!
Е, тия icorner по моловете не са ли техни официални магазини??
Pixel 8
Аз пратих feedback до Apple. Мисля, че вкички трябва да ги залеем са такива! Приказки и чесане на езици по въпроса е излишен!
Имаш предвид iStyle ли, защото iCorner не съм виждал или чувал никога да е имало в моловете или поне в софийските. И не не са техни официални магазини, реселъри са като всички останали. Официални магазини са Apple Store, каквито в България никога не е имало.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Много ми е чудно колко човека, ще залеете Apple с feedback?
Iphone 15 Pro Max
Ами хората с Епъл джаджи , които знаят какво е feedback и им пука не са много. Което пък не означава че проблема е малък. Реалностите са такива че това са фешън джаджи и те се показват повече, от колкото да се ползват по предназначение.
Това нещо само може да се случи в България, с “фешън джаджите”
Само да питам, колко често ви се случва да ровите в менюто на телефона, та оревахте форум с това Българско меню???
Iphone 15 Pro Max
Ако ти не "ровиш" в менюто на телефона, то вероятно други го правим! Въпросът е принципен и е странно, че въобще има хора, за които това е без значение! Ако си без самочувствие и достойнство, нека тези, които все още го имаме да се опитаме да направим нещо, а не само да стоим отстрани и да мрънкаме.
Ясно е, че светът се е променил и развил от малцина, а не от мнозина!
Ясно е, че светът се е променил и развил от малцина, а не от мнозина!
Като не ви кефи - не купувате, взимайте си телефони с българско меню. Даже вече и "български" смартфони има - "Рево", "Правец", какъв е проблема?!?