b-box на Булсатком

avanteex
Регистриран: 20 юни 2020, 16:01

Re: b-box на Булсатком

Мнение от avanteex » 02 авг 2021, 22:51

Има ли опция това б-бокс, да си го инсталирам на мой андроид бокс , и срещу безсрочен абонамент на някой пакет

да го гледам ? тия много си повярваха при безсрочен договор бокса е 120 лева има по евтини боксове с повече екстри...

Потребителски аватар
Sithlord
Регистриран: 03 юни 2017, 18:32

Мнение от Sithlord » 07 авг 2021, 09:00

Взех бокса от един приятел за проба. Вчера цял ден го ръчках. Свързах го (нарочно) през Wi-fi. Работи на 2.4 GHz. Добре вървят програмите. Малко ми е тромав и като превключиш от една програма на друга явно сигналът буферира и докато се избистри минават около 10 сек. Менюто не е от най- потребителски подредените. Като изключим бавната работа, като цяло е добра опция за телевизия на отдалечено място. Иска ми се да го пробвам с по- слаб интернет как ще се държи... Сега ако има от къде и някой да даде за проба един Eon на Vivacom ще е супер!

portis10
Регистриран: 23 юли 2019, 17:49

Мнение от portis10 » 08 авг 2021, 14:33

Ползвах го 3 месеца с тестовия период и го върнах. Качеството е не много добро, цветовете по скоро. Не може да инсталираш апс от usb или интернет. Незнам коя версия на андроид имаше, но не тръгваха доста от аповете които ми тръгват на Google Chromecast TV, и ако се сравнят двете устройства... Гугъл е плавен, поддържа повече формати, може да се инсталира приложението на булсатком и интерфейса му е като на ай пи тиви приемниците на булсатком, но с някои липси. Спестяваш си такса за приемник ако го ползаш като втори приемник, но относно ббокс не си заслужава осебенно когато разбрах че ще съм на нов план с 10лв по скъп ако избера да продължа договора с ббокс. Първото устройство даваше дефект след спиране и пускане на тока - прожектора свързан към него, блокираше изцяло. Върнах го, безплатно го замениха, но пак казвам, Гугъла ми е с Google TV, не Андроид TV и по добър процесор, докато ббох има изчакване докато натиснеш бутона и се изпълни ковандата... доста как да кажа - диъл брейкър :)

ioannidis
Регистриран: 08 авг 2021, 16:41

Мнение от ioannidis » 08 авг 2021, 16:47

Преди около 2 месеца си поръчах най-скъпия TV BOX от интернет, като с доставката ми излезе 185 лева. Гледам напълно безплатно всички телевизии (Max Sport 1,2,3,4 Action+,Cinema+,Comedy+), които Булсатком предлага и то в перфектно качество. Ако пресметна че абсолютно пълният им пакет с абсолютно всички програми излиза около 50 лева на месец, то аз ще си избия парите за устройството за няма и 4 месеца, но въпросът е че в устройството няма само телевизия а има и филми, може да се влиза в Google Play, в Youtube и т.н.

vit71
Регистриран: 20 мар 2005, 22:58

Мнение от vit71 » 08 авг 2021, 21:37

Реално гледате ПИРАТКА телевизия, без платени права, затова и цената е различна от който и да е оператов

vikram
Регистриран: 05 мар 2021, 01:29

Мнение от vikram » 30 авг 2021, 14:59

Ако не плащате правата, цените наистина са различни.

Потребителски аватар
Sithlord
Регистриран: 03 юни 2017, 18:32

Мнение от Sithlord » 02 сеп 2021, 08:04

vit71 написа:
08 авг 2021, 21:37
Реално гледате ПИРАТКА телевизия, без платени права, затова и цената е различна от който и да е оператов
Защо така мислиш? Цената е съпоставима на EON на Vivacom. Освен и тя да е пиратска?! А дали?!

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 17 сеп 2021, 23:03

Взех си b-box и всичко ми излезе 40 лева - платих само бокса с Андроид 10 и си плащам старата такса. Wi-Fi свързването е добро, дори има опция за 5 GHz.
Доста нет обаче дърпа и 200-те GB от Теленор едва ли ще стигнат, но пък неограничения от телефоните върши идеална работа. На помощ идва айфоня, че тъкмо батерията му държи цял ден като пускам нет през него :D

ne4o
Регистриран: 08 фев 2009, 09:27

Мнение от ne4o » 18 сеп 2021, 22:37

Като взе B-box, подписа ли нов договор ?

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Мнение от Spikul » 18 сеп 2021, 22:53

ne4o написа:
18 сеп 2021, 22:37
Като взе B-box, подписа ли нов договор ?
Да, за 18 месеца, но си преподписах стария план. Така ми излезе най-евтино, иначе искат някакви абсурдни суми.
В общи линии съм доволен, а и телевизорът открива HDR сигнал от него и дори обикновното HD изглежда много добре.
Не, че откривам топлата вода, но това е единственото решение да гледам качествена телевизия, защото в покрайнините на София, оптичен нет явно никога няма да има, а кабелния е под всякаква критика.

Отговори