b-box на Булсатком
Re: b-box на Булсатком
От къде го поръча това ? Дай малко повече инфо...ioannidis написа: ↑08 авг 2021, 16:47Преди около 2 месеца си поръчах най-скъпия TV BOX от интернет, като с доставката ми излезе 185 лева. Гледам напълно безплатно всички телевизии (Max Sport 1,2,3,4 Action+,Cinema+,Comedy+), които Булсатком предлага и то в перфектно качество. Ако пресметна че абсолютно пълният им пакет с абсолютно всички програми излиза около 50 лева на месец, то аз ще си избия парите за устройството за няма и 4 месеца, но въпросът е че в устройството няма само телевизия а има и филми, може да се влиза в Google Play, в Youtube и т.н.
ако се сещаш за Да плеъра ... има същия плейлист, но последните месеци му създават проблеми - гугъл, епъл и пейпал ...
Може да пробвате услугата на tivi.bg Гледа се от всякъде и качеството е много добро. Единствения недостатък е че работи нормално и безпроблемно с приеници под Линукс, MAG устройства който са по скъпи.
Само за протокола определено 185 лв. не е най-скъпият ТВ бокс от Интернет! Има с цени два до три пъти по-високиcky2kbg написа: ↑19 сеп 2021, 10:54От къде го поръча това ? Дай малко повече инфо...ioannidis написа: ↑08 авг 2021, 16:47Преди около 2 месеца си поръчах най-скъпия TV BOX от интернет, като с доставката ми излезе 185 лева. Гледам напълно безплатно всички телевизии (Max Sport 1,2,3,4 Action+,Cinema+,Comedy+), които Булсатком предлага и то в перфектно качество. Ако пресметна че абсолютно пълният им пакет с абсолютно всички програми излиза около 50 лева на месец, то аз ще си избия парите за устройството за няма и 4 месеца, но въпросът е че в устройството няма само телевизия а има и филми, може да се влиза в Google Play, в Youtube и т.н.
ако се сещаш за Да плеъра ... има същия плейлист, но последните месеци му създават проблеми - гугъл, епъл и пейпал ...
Ясно ми е просто търся варианти за чужбина. Защото както споменах плейлиста на Да плеъра който ползвам май е същия. Но Да плеър го скриха ... за да може да се ползва само с тяхно приложение.Боби13 написа: ↑19 сеп 2021, 14:36Само за протокола определено 185 лв. не е най-скъпият ТВ бокс от Интернет! Има с цени два до три пъти по-високиcky2kbg написа: ↑19 сеп 2021, 10:54От къде го поръча това ? Дай малко повече инфо...ioannidis написа: ↑08 авг 2021, 16:47Преди около 2 месеца си поръчах най-скъпия TV BOX от интернет, като с доставката ми излезе 185 лева. Гледам напълно безплатно всички телевизии (Max Sport 1,2,3,4 Action+,Cinema+,Comedy+), които Булсатком предлага и то в перфектно качество. Ако пресметна че абсолютно пълният им пакет с абсолютно всички програми излиза около 50 лева на месец, то аз ще си избия парите за устройството за няма и 4 месеца, но въпросът е че в устройството няма само телевизия а има и филми, може да се влиза в Google Play, в Youtube и т.н.
BTW пробвах и простотията на А1 - Xploretv Go ..... ужасно е и много прекъсва. ( не е от интернета ми )cky2kbg написа:Ясно ми е просто търся варианти за чужбина. Защото както споменах плейлиста на Да плеъра който ползвам май е същия. Но Да плеър го скриха ... за да може да се ползва само с тяхно приложение.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Репликата не беше към Вас, а този, който е закупил тв бокс за 185 лв. и твърди, че е най-скъпият