b-box на Булсатком
Re: b-box на Булсатком
Мисля да пробвам един b-box за хола,но ме притеснява дали ще е ок с интернета и дали няма да има проблем със сигнала.Ползвам чиния от повече от 10 години и ми писна да губи сигнал и насича при облачно време,силни валежи и т.н.Имам рутер Archer A7,но имам около 10 устройства вързани на него,като до сега нямам никакви проблеми.Нета ми е 75mbs от Булсат.
Милех да взема и един усилвател на wi-fi за хола за да гарантирам сигнала.
Моля дайте ми съвет!!!
Моля дайте ми съвет!!!
Защо не пробваш да свържеш телефона към рутера, като изключиш мобилните данни и така да тестваш как върви мобилното приложение на Булсат? Горе-долу един и същ трафик поддържат. Така ще разбереш дали ти е достатъчен нета като скорост.exgrigor написа: ↑16 дек 2022, 07:18Мисля да пробвам един b-box за хола,но ме притеснява дали ще е ок с интернета и дали няма да има проблем със сигнала.Ползвам чиния от повече от 10 години и ми писна да губи сигнал и насича при облачно време,силни валежи и т.н.Имам рутер Archer A7,но имам около 10 устройства вързани на него,като до сега нямам никакви проблеми.Нета ми е 75mbs от Булсат.
Моля дайте ми съвет!!!
Преди да взема b-box, бях с Fision в спалнята, а рутера ми е в хола. Използвах екстендер за връзка с интернет, но въпреки това, понякога имаше загуба на сигнала. Нета ми е 100 Mbps на Булсатком. Сега съм с b-box в спалнята,без да използвам екстендер, като връзката е през 5 GHz и нямам никави проблеми.
ПП: Понеже в хола съм с LG TV, а Bulsatcom нямат ап за него, си взех fire tv stick 4k max ( това е последния модел на Амазон). Оказа се по-добър от b-box , като може да му се инсталира и EON на Виваком. Сертифициран е за всички стрийм приложения и в Щатите е 35$?
ПП: Понеже в хола съм с LG TV, а Bulsatcom нямат ап за него, си взех fire tv stick 4k max ( това е последния модел на Амазон). Оказа се по-добър от b-box , като може да му се инсталира и EON на Виваком. Сертифициран е за всички стрийм приложения и в Щатите е 35$?
Днес си взех b-box подписах за 18 месеца, за сега работи нормално.Картината е по-тъмна от преди с чинията,но качеството е значително по-добро.И на мен ми каза девойката,че LG и Samsung имат проблем с приложението,а аз съм с 3 Sansung-a .Ще го разгледам подробно уикенда,но за сега съм доволен.
Пробвай на Виваком еон имат предплатен пакет и могат да се инсталират на смарт телевизор. Само че имай предвид че пакета не може да се променя и се оказа че ако се прекрати на същия профил не може да направиш друг. Също така си взимай задължително втори приемник 3 лв. Лошото е само 2 приемника макс , но качеството е по добро от иптв и сателит на булсат и 2 те имам.
Здравейте,преди имаше оферта на булсатком-плащаш 5 гледаш 6месеца.Това вече не важи ли за стандартните планове?
-
- Регистриран: 20 апр 2008, 09:41
Имало е да,просто служителката ме е излъгала,каза че я има само при премиум такса.Трябва да има някаква система за оплакване от тякива измамни служители
В момента има все още промоционално предложение от Булсатком - b.box.app за телевизор, което приложение можеш да ползваш напълно безплатно за 15 дни. Пробвай и ще видиш как се държи!exgrigor написа: ↑16 дек 2022, 07:18Мисля да пробвам един b-box за хола,но ме притеснява дали ще е ок с интернета и дали няма да има проблем със сигнала.Ползвам чиния от повече от 10 години и ми писна да губи сигнал и насича при облачно време,силни валежи и т.н.Имам рутер Archer A7,но имам около 10 устройства вързани на него,като до сега нямам никакви проблеми.Нета ми е 75mbs от Булсат.
Моля дайте ми съвет!!!
15 дни безплатен пробен период на всички канали. Изпращат данните с SMS, затова трябва да е валиден.
https://qr.bulsatcom.bg/
https://qr.bulsatcom.bg/