b-box на Булсатком
Re: b-box на Булсатком
От година и половина ползвам b.box. Договора изтече през м. Април и сега съм на безсрочен при същите условия. Притесняват ме проблемите на Булсатком с лицензите и това, което се случи наскоро с абонатите на сателитната им телевизия. Въпросът ми е, дали ЕОN на Vivacom e по- читав вариант? Гледам, че там доста от БГ-каналите (btv Cinema, Kino Nova и Diema) са с HD качество, което не е така при Булсатком. При Булсат само 50 канала се връщат 7 дни назад, докато при EON това важи за 200+ канала и т.н. Моля за мнения дали EON TV е по- добър вариант?
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Да категорично е по-добър вариант отделно няма проблем с интернета да се губи ,както е при БулсаткомSithlord написа:От година и половина ползвам b.box. Договора изтече през м. Април и сега съм на безсрочен при същите условия. Притесняват ме проблемите на Булсатком с лицензите и това, което се случи наскоро с абонатите на сателитната им телевизия. Въпросът ми е, дали ЕОN на Vivacom e по- читав вариант? Гледам, че там доста от БГ-каналите (btv Cinema, Kino Nova и Diema) са с HD качество, което не е така при Булсатком. При Булсат само 50 канала се връщат 7 дни назад, докато при EON това важи за 200+ канала и т.н. Моля за мнения дали EON TV е по- добър вариант?
Изпратено от моят 2107113SG с помощта на Tapatalk
Не съм убеден, че е по-добро. А й Еон работи само в мрежата на виваком, а ббокс без значение на кой оператор е интернета.
EON работи и извън мрежата на Вива,не съм го използвал, но използвам приложението на Булсат и определено не ми харесва как е направено. Малки надписи на каналите, трудно можеш да разбереш какво дават на даден канал. Откъм стабилност няма никакъв проблем.
В А1 не работи, дава грешка: "Възникна грешка. Избраният канал не е наличен в мрежата на интернет доставчика".EON работи и извън мрежата на Вива
Заплаща се 5лв допълнително на месец за да работи и извън мрежата на Виваком
Точно, и при мен е така. Писах за този проблем във Виваком, казаха , че EON се гледа само в интернет-мрежата на Виваком. С А1 (в къщи интернетът ми е на А1) не става.а след 5...6 минути нормална работа на канала.
На телефона (към картата) интернетът ми е на Виваком, EON работи безпроблемно, но в мрежата на А1 не става. Пробвах B-box телевизия в мрежата на А1 - работи.
Хитро го измислиха, нали?Заплаща се 5лв допълнително на месец
Когато ме оферираха по телефона онзи ден им казах, че ползвам друг доставчик на интернет. Въобще не споменаха, че се гледа само през тяхната мрежа. Там, където ще ползвам услугата няма мрежа на Виваком и те го знаят.
Аз съм имал виваком тв , ползвам съм през мобилен интернет на друг доставчик няма проблеми !