Хаха да и на мен ми каза така : а ама вие къде сте преподписали договор. и после ми казва може да ви приема плащане без премиум+ . и я питам значи искате да сми спрете пуснат пакет така ли?
Исках и естествено писмено да ми даде отказ , че отказва да ми вземе парите , но естествено не ми даде.
А то тъпото в цялата история е че заради техниците им се водят на 3-ма различни човека договорите.
Идват да ми пускат на ново място и ми казват а не вие съществувате в системата не може да ви пуснеме интернет дайте на друг човек и седят и чакат .... е товавече ако не е идиотко.
И сега нещо ако искам промени трябва да завлека и майка ми и бившата ми приятелка .... е особенно второто как ще стане ....
Значи мислех малко че поне са по в ред в тази фирма ама после как да подкрепиме бълграското така да се каже с такива идиотщини. А това , че са им затапени всички портове и освен за web и торенти няма да го коментирам.
Значи не ми се играе да пренастройвам на три места и чинии и интернет иначе да съм ги сменил... ама то и за какво да ги смениш като другите са същия дол дренки. Единствено от Нет1 съм доволен от обслужване , но там им ползвам само интернет и не знам как им е телевизията.
Булсатком принуждава преподписване
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Re: Булсатком принуждава преподписване
От 18 март булсатком и техномаркет имат обща оферта. Прави се договор за 2 години и се взима телевизор на изплащане без оскъпяване.
Като най-скъпия пакет го дават на 19. 99 за нови клиенти.
Като най-скъпия пакет го дават на 19. 99 за нови клиенти.
тия са такива смешници
преди време исках втори приемник и ми се обадиха след 3 месеца .
преди време исках втори приемник и ми се обадиха след 3 месеца .
На мен пък ми смениха втория приемник от sd на hd за 2 дни преди 2 седмици.Отделно ми предложиха за 2 лв по-малко на месец и 18 месечен договор замразяване на цената на диема спорт,заедно със sport+ и някакви филмови програми.Аз съм абонат 15 години и забелязвам раздвижване в последната година в положителна посока.Не предлагат най-добро качество,но аз не искам окабеляване на ново през входната врата и държа на чинията,макар че е въпрос на време според мен чинийте в София град да изчезнат.Интернета им за 9 лв е чук!
4Г мрежата им тотално загива
Ми то при тези цени които пуснаха мобилните оператори с неограничени планове , кой ще отиде там и при TиКом
Съмнява ме че могат да реагират адекватно
те покритие нямат
те покритие нямат