Домашен интернет от Булсатком - пълна мъка
Re: Домашен интернет от Булсатком - пълна мъка
Еййй,аман от филмирани хейтъри.Вероятно има служители на фирмите по форумите,но както е писал колегата сменяй оператора щом те дразни.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Ползвах Булсаткомвойс докато го имаше и съм много доволен. Не съм имал проблеми нито с услугата, нито с подръжката.
На теб каква ти е целта?KOKO116586 написа: ↑19 дек 2021, 22:33...как ще ги задържите - с фалшиви отзиви по форумите??? Да бе да, хората са балъци......
Приличаш ми на онези, които заплашват, че ако не получат каквото поискат, ще започнат да пускат негативни отзиви в нета. Булсатком не са ти се вързали и сега си изпълняваш заканата.
Е, като си го имал, какво прокопса??? И аз го имах Булсаткомвойса, докато в началото на ноември не ми се обади служителка на Булсатя да ми каже, че ми спират услугата. Казах й - "Как така ще ми го спирате, предплатил съм ви за 12 месеца напред!" Отговора беше - "Няма как да ви върнем парите", тоест да "пия една студена вода".Luke_Netwalker написа: ↑20 дек 2021, 14:30Ползвах Булсаткомвойс докато го имаше и съм много доволен. Не съм имал проблеми нито с услугата, нито с подръжката.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Бях платил до края на тази година. Спряха услугата в средата на декември. Претенции към тях нямам. Повтарям - доволен съм. Спирането не е по тяхна вина.
Няма да коментирам качество, бързина на реакция и прочие.
Но това ...
Ползвал съм доста време техни услуги.
Изтича срока, за който е платено - услугата спира. Плащам след известно време - достъпа се възстановява. С нова „дата на засичане“!
Плащаш -ползваш, не плащаш - не ползваш. Няма „срок на договора“!
Но това ...
си е лъжа!KOKO116586 написа: ↑17 дек 2021, 02:12Обаче прекъсването по-рано на договор по желание на клиента - да плати всички такси +98лв. Ехааа! Измислили са го.
Един вид, подпиши договор, да ти вземем парите, щото няма как да се откажеш, пък после си гледай работата.
Ползвал съм доста време техни услуги.
Изтича срока, за който е платено - услугата спира. Плащам след известно време - достъпа се възстановява. С нова „дата на засичане“!
Плащаш -ползваш, не плащаш - не ползваш. Няма „срок на договора“!
Ами вярно си е мъка.
Доста селски оператор.
Селски - като манталитет.
Не че да си от село е лошо.
Доста селски оператор.
Селски - като манталитет.
Не че да си от село е лошо.