Домашен интернет от Булсатком - пълна мъка
-
- Регистриран: 17 дек 2021, 01:06
Домашен интернет от Булсатком - пълна мъка
Изненадите на Булсатком - прочетете преди да станете клиент!
Нито когато заявявате услугата, нито когато подписвате договор, не разбирате,
че ПРИ СПИРАНЕ НА ИНТЕРНЕТА ПОВРЕДАТА СЕ ОТСТРАНЯВА ДО 72 часа!
Като си ги спазват - може да ви пуснат интернета след 70 – 72 часа, а може и да не ви го пуснат!!!
Като звъннете след 72-ия час ви казват, в системата ни няма заявка, сега ще пуснем!!!
Прекрасно, айде още 72 часа.
Чакане му е майката.....
Все имат ГОЛЯЯМИ ПОВРЕДИ, как пък все при тях и ЧЕСТО, ЧЕСТО?
Накрая въобще си забравил кога си имал интернет за последно.... а и е с накъсвания на сигнала,
ама това е бял кахър на фона да го няма изобщо с много дни и то често.
Свързването с оператор за подаване на заявка също е много трудно за София.
2021 година и такова обслужване - майко мила?
Обаче прекъсването по-рано на договор по желание на клиента - да плати всички такси +98лв. Ехааа! Измислили са го.
Един вид, подпиши договор, да ти вземем парите, щото няма как да се откажеш, пък после си гледай работата.
Ама не си правят добре сметката - човек един път се лъже. И с фалшивите положителни отзиви няма как да задържат клиенти. Еднократно ти взимат парите и това е.
Този интернет е за вас,
ако всъщност нямате нужда от интернет,
а имате здрави нерви
и обичате да звъните по телефона, звъните, звъните.....
операторите им все са заети.... чакате, чакате.....
Като се свържете се почва - дайте номера на договора,
и почват да ви казват името и адреса,
после "вие сте нов клиент" - не знам защо всеки път го казват,
да, нов клиент съм за което много съжалявам!
след това радостната новина "повредите се отстраняват до 72 часа"
- еми браво, супер, голяма работа сте! Много ми е драго всеки път да го чувам.
Казвате какъв е проблема - ще ви свържем с оператор,
свързват ви с оператор,
отново "сладки" приказки
и отново, и отново.......
Правете си сметката!
Нито когато заявявате услугата, нито когато подписвате договор, не разбирате,
че ПРИ СПИРАНЕ НА ИНТЕРНЕТА ПОВРЕДАТА СЕ ОТСТРАНЯВА ДО 72 часа!
Като си ги спазват - може да ви пуснат интернета след 70 – 72 часа, а може и да не ви го пуснат!!!
Като звъннете след 72-ия час ви казват, в системата ни няма заявка, сега ще пуснем!!!
Прекрасно, айде още 72 часа.
Чакане му е майката.....
Все имат ГОЛЯЯМИ ПОВРЕДИ, как пък все при тях и ЧЕСТО, ЧЕСТО?
Накрая въобще си забравил кога си имал интернет за последно.... а и е с накъсвания на сигнала,
ама това е бял кахър на фона да го няма изобщо с много дни и то често.
Свързването с оператор за подаване на заявка също е много трудно за София.
2021 година и такова обслужване - майко мила?
Обаче прекъсването по-рано на договор по желание на клиента - да плати всички такси +98лв. Ехааа! Измислили са го.
Един вид, подпиши договор, да ти вземем парите, щото няма как да се откажеш, пък после си гледай работата.
Ама не си правят добре сметката - човек един път се лъже. И с фалшивите положителни отзиви няма как да задържат клиенти. Еднократно ти взимат парите и това е.
Този интернет е за вас,
ако всъщност нямате нужда от интернет,
а имате здрави нерви
и обичате да звъните по телефона, звъните, звъните.....
операторите им все са заети.... чакате, чакате.....
Като се свържете се почва - дайте номера на договора,
и почват да ви казват името и адреса,
после "вие сте нов клиент" - не знам защо всеки път го казват,
да, нов клиент съм за което много съжалявам!
след това радостната новина "повредите се отстраняват до 72 часа"
- еми браво, супер, голяма работа сте! Много ми е драго всеки път да го чувам.
Казвате какъв е проблема - ще ви свържем с оператор,
свързват ви с оператор,
отново "сладки" приказки
и отново, и отново.......
Правете си сметката!
Re: Домашен интернет от Булсатком - пълна мъка
От 6 години съм с Булсат на 100мбита и нямам проблеми. В началото имаше проблем с медия конверторите които слагаха,но след като го замениха нямам никакъв зор. Скъсан кабел в неделя след обяд от багер беше възстановен понеделник сутринта. Явно има проблем с услугата във вашия регион.
Повече от 10 години ползвам интернета на Булсат след като купиха кварталния оператор.Смених само рутера с по-добър и нямам забележки.Да,има краткотрайни прекъсвания,но нищо фатално.Освен това 9 лв за 50 Mbs е добра цена.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
И аз ползвам техен интернет от около 6-7 години, и няма никакви проблеми с него. Дори, когато горяха шахти на чез и т.н., го възстановиха доста бързо.
2009 година купиха кварталния оператор, който беше изградил страхотна мрежа. За да съм толкова години техен абонат значи съм доволен - първо на сателитна тв, а после и на интернет. През годините се е случвало да има леки прекъсвания, но нищо фатално. След като пуснаха IPTV започнах да ползвам и тази услуга - няма прекъсвания, забивания и т.н. На 1 януари тази година не знам защо, но се прецака куплунга, който влиза в PON устройството /без да съм пипал, местил, разглобявал/. Звъннах на оператора и насрочиха посещение. След 1 час ми звънна дежурния техник в района и ни посети. След няколко минути работа проблема беше отстранен. Затова тези дни ще предплатя за нови 10 месеца, като ще получа 2 безплатни - демек предплащане за цялата следваща година.
И какво излиза накрая: старите абонати започнали преди 6-7-10 години са много доволни, а на новия абонат Булсатя му къса нервите. Както често повтаря Шекспир - "Има нещо гнило в Дания"!
-
- Регистриран: 18 юни 2014, 02:01
И аз съм абонат на Булсатком от 10-тина години. Доволна съм и няма да ги сменя. Интернета спира на няколко месеца за по час. Е имаше и едно две по дълги прекъсвания 2-3 часа, но беше национален проблем. Плащам 5 месеца и ми дават 1 безплатен. Телевизията ми е 12лв, а интернета 9лв.
А на новорегистрирани потребители въобще не вярвам.
-
След толкова звънене не го оправят и нямат намерение даже!
Въобще не вярвам горните мнения да са на клиенти, хвърлихте се да пишете колко сте доволни, как пък не!
Няма как да задържите клиенти - качеството ви е ужасно ниско, ако се сравни съотношение цена/качество при вас е супер зле.
Преди време може и да е било добре, но сега за нищо не става. Нищо, клиентите ви ще се разбягат, как ще ги задържите - с фалшиви отзиви по форумите??? Да бе да, хората са балъци...... Как не ви е срам!
Въобще не вярвам горните мнения да са на клиенти, хвърлихте се да пишете колко сте доволни, как пък не!
Няма как да задържите клиенти - качеството ви е ужасно ниско, ако се сравни съотношение цена/качество при вас е супер зле.
Преди време може и да е било добре, но сега за нищо не става. Нищо, клиентите ви ще се разбягат, как ще ги задържите - с фалшиви отзиви по форумите??? Да бе да, хората са балъци...... Как не ви е срам!
-
Оууу, кой ви кара да вярвате - не вярвайте. Важното е вместо да дигате телефона в централата да понапишете някой положителен отзив, че току-виж си изгубите работата. Ако продължавате в това темпо и това ще стане.... Вместо да си вземете забележка и да подобрите качеството.nellivanova написа: ↑17 дек 2021, 18:17И аз съм абонат на Булсатком от 10-тина години. Доволна съм и няма да ги сменя. Интернета спира на няколко месеца за по час. Е имаше и едно две по дълги прекъсвания 2-3 часа, но беше национален проблем. Плащам 5 месеца и ми дават 1 безплатен. Телевизията ми е 12лв, а интернета 9лв.
Нищо не е фалшиво. Винаги има доволни, винаги има и недоволни. Зависи града, квартала и т.н. Аз от над 10г ползвам Булсатком в един град и А1 в друг град. Супер доволен съм й от двата интернета.
Който има проблеми сменя доставчика, просто е.
Който има проблеми сменя доставчика, просто е.