Какво стана с БГ Сателита??
Re: Какво стана с БГ Сателита??
Благодаря! Сега очакваме битка между Виваком и Теленор. Пазарната логика казва Теленор да платят всяка възможна цена. За съжаление политическата дърпа към Виваком и Пеевски
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Доколкото разбирам кабелната им мрежа ще се продава (почти) без дългове?
Теленор няма да купят нищо и дори няма да опитат. Хващам се на бас
Тази компания е реално продадена много отдавна на когото трябва...
Тази компания е реално продадена много отдавна на когото трябва...
Предвид заигравката на виваком със сателитните позиции и реставрирането от тях на стария сателитен предавателен център в Плана май си прав.
Накрая ще го нарежат на скраб тоя сателит.
Досега трябваше да му ползват поне 80% от капацитета, да правят пари, а не да затъват в още заеми.
Досега трябваше да му ползват поне 80% от капацитета, да правят пари, а не да затъват в още заеми.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Лошото е, че са неопитни. Докато му качат правилно сигнала мина година. Сега обаче се оказва, че няма как да предложат резервен сателит и големи играчи отпадат. А за да пуснат сигнал до него единственият им шанс е да цакат за едно не много официално оптично трасе. Това знам от слухове. Мъка. Тайно се надявам всъщност тайно да са го дали на военните и за това да си имат пари, но не официално и затова да не им пука и никой да не смее да ги пипне, но само ми се иска. Можеше да е нещо много хубаво, но... Опитаха се твърде много да надскочат себе си. Но се радвам, че опитаха. Най-голямата мъка е да не си опитал, да се измъчваш какво би станало, ако... А и мисля, че не са задлъжняли лично и са се оправили, само фирмите са с проблеми.
-
Последна промяна от Blue Sky на 05 авг 2019, 18:08, променено общо 1 път.
Иска ми се. Но каквото са могли, са направили. Здраве да е.
Да. Жалко, хубава мечта.