1-ALEKGROUP-въпрос за лентовите кабели и дисплеите

Aleksei
Регистриран: 22 окт 2006, 14:12

Re: 1-ALEKGROUP-въпрос за лентовите кабели и дисплеите-Aleksei

Мнение от Aleksei » 24 апр 2007, 17:11

i nqma kakvo da me kvalificira6-az tuka izrazqvam mnenie vav toq forum i si govorq kato 4ovek a ne kato podmazva4-i ne pravq reklami-koito ne moga posle da izpalnq-shtoto kato tolkoz darji6 na tova koeto ima6-pone davai garanciq da sa dovolni klientite ti-i 4ovek kato kupuva telefon ne go interesuva dali kabela ili ne kabela-i kolko piksela izgoreli ima-toi iska tela mu da raboti-tova e-ne go interesuvat podrobnosti-taka 4e ne se obesnqvai sas gluposti-4ovek iska kato si kupi tel i kato ne mu raboti da ide i da mu go opravi6 ili da go smeni6 a ne da mu dranka6 gluposti-kakto az kato ida na serviz sas moqta kola ne me interesuva koq 4ast ne e nared-a mu davam kliu4ovete i mu kazvam opravqi q-tova e-iskam da ba4ka-ne me interesuva nikvi pikseli i nikvi gluposti

1-GSM by АЛЕКГРУП
Регистриран: 24 фев 2005, 10:12

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 24 апр 2007, 17:11

Прав си за едно, че клиента има право, но ти не си. Освен всичко друго няма да го "отправя" и няма да го отпратя, а ще му обърна нужното внимание. А щом ти казваш да мълча, ок, само мога да кажа: слушам шефе:) Така по добре ли се чувстваш?

АLEX_PL
Регистриран: 21 мар 2006, 02:05

Мнение от АLEX_PL » 24 апр 2007, 17:22

E dobre de alexey ne razbra li che toi niama nikakva razlika sys vsichkite tezi gsm magazincheta koito vijdame vseki den
i tam ima garancia i kato se zamislia garanciata shte im e syshtata ne viarvam da e po zle zashtoto negovata garancia e dostatychno zle i bez tova
taka che triabva da svinesh che tuk v Bylgaria iako gyrchat!
Veche kato otidesh v Globul, Mtel i Vivatel vsichko e razlichno verno cenite sa im syshtite kakto pri ostanalite magazincheta
Garanciata ti e 1 godina ne e 2 no kato vijdash za kakva smeshna garancia stava vypros gree li te dali e 1 ili 2 godini

1-GSM by АЛЕКГРУП

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 24 апр 2007, 17:28

Сашко помолих да не се занимаваш с мен, а да си гледаш работата. Гаранцията ми е съобразена със закона и е коректа. Това, че ти не разбираш е друг въпрос. Посочи ми една гаранционна карта на голяма фирма в която ти признават за гаранционен дисплея или лентовия кабел.

АLEX_PL

Мнение от АLEX_PL » 24 апр 2007, 17:32

opisax ti sluchay s moiata kolejka na koiato i smenixa displeya no nali se seshtash che vse pak govorim za M-tel
da pukna ako te lyja
tel i go dokaraxa za po malko ot 10 dena!
ti shte i go smenish bez pari?
ne nali!
zatova neka ne zabraviame che ima goliama razlika mejdu golemite verigi i garaji
Goliam kef che dneska niamax edin prevod da pravia i moga da otdelia vreme na nashata tema

Aleksei

Мнение от Aleksei » 24 апр 2007, 17:37

kolko si jalak ne e istina da mi visi6 po forumi i da agitiri6 horata kolko si profesionalen:))hahahaha

1-GSM by АЛЕКГРУП

Мнение от 1-GSM by АЛЕКГРУП » 24 апр 2007, 17:38

Kакво точно е станало на дисплея? Ще ми обясниш ли и аз ще ти отговоря веднага. Имал е изгорели пиксели, липсвал му е ред или е изтекъл?

Aleksei

Мнение от Aleksei » 24 апр 2007, 17:39

6toto ima takiva kato tebe zatova bg nikoga nqma da se opravi i samo takiva kato tebe deto lapat i iskat da pravqt milioni za malak period ot vreme a be q ne mi govori vaob6te-izob6to fakt e 4e vsi4ki mal4at i nikoi ne te za6titava:))mal4anieto e saglasie-taka 4e...sam se oceni kolko te haresvat ot horata ot tvoqta qka korektnost:)

Aleksei

Мнение от Aleksei » 24 апр 2007, 17:41

kakto ti kazah nqma zna4enii kakvo e stanalo-4ovek iska nov tel i tova e-trqbva da mu se dade-nego ne go interesuva pikseli mikseli-nie ne sme tehnici po telefoni i a kupuva4i

АLEX_PL

Мнение от АLEX_PL » 24 апр 2007, 17:43

displeya i beshe super nadraskan ne znam kak se e poluchilo zashtoto ia gledam si go dyrji v kalyfche no na 3tia mesec mi go pokaza az lichno se iznenadax kak moje da e tolkova nadran kogato e bil v kalyf prez cialoto vreme

Отговори