1-ALEKGROUP-въпрос за лентовите кабели и дисплеите
Re: 1-ALEKGROUP-въпрос за лентовите кабели и дисплеите-Aleksei
Vij ne iskam da opisvam koi e smeshnia v momenta
Da Alexgroup vijdal sym takyv panasonik moje bi ne triabva da stavam tolkova banalen no xaide pochvame otnachalo ti iavno ne chetesh koi kakvo ti pishe
taka imam kolejka koiato ima vyprosnia tel da vijdal sym kakto neinia taka i drugi pyti
shte preskocha tova za m-tel zashtoto veche go povtorix 10 pyti iavno nikoi ne me slusha
ta za displeya PAK ti otgovariam
da Sashe dali te ochudva tova ili ne men ne me interesuva kak i se e precakal displeya (povtariam displeya stana kato na 10 godishen tel samo za 3 meseca super nadran)
eto imash otgovor na vyprosa
A sega moia vypros pak i pak dokato otgovorish
AKO SI GO BESHE KUPILA OT TEBE SHTESHE LI DA I GO SMENISH
Tova te pitam za 100ten pyt
xaide da niama 101 veche che svyrshvam rabota sled 10 min
Da Alexgroup vijdal sym takyv panasonik moje bi ne triabva da stavam tolkova banalen no xaide pochvame otnachalo ti iavno ne chetesh koi kakvo ti pishe
taka imam kolejka koiato ima vyprosnia tel da vijdal sym kakto neinia taka i drugi pyti
shte preskocha tova za m-tel zashtoto veche go povtorix 10 pyti iavno nikoi ne me slusha
ta za displeya PAK ti otgovariam
da Sashe dali te ochudva tova ili ne men ne me interesuva kak i se e precakal displeya (povtariam displeya stana kato na 10 godishen tel samo za 3 meseca super nadran)
eto imash otgovor na vyprosa
A sega moia vypros pak i pak dokato otgovorish
AKO SI GO BESHE KUPILA OT TEBE SHTESHE LI DA I GO SMENISH
Tova te pitam za 100ten pyt
xaide da niama 101 veche che svyrshvam rabota sled 10 min
az da sam se iznervil-zaradi takiva kato tebe -za kakvo mi e-ne znam kade e proizveden-no ako mi ne mi raboti vednaga moga da go smenq :)tova koeto ti ne go pravi6-i o6te ne6to ne mi kaza kakvo shte stane ako doidat mutri v magazina ti
Alexey e prav zashtoto za 7 godini sym smenil poveche ot 10 tel kato nikoi ot tiax ne se precaka pone vednyj
samo edin pyt go iztyrvax v voda vyrnax tel (kakto alexey ti kaza imash si zastraxovka)
i do 2 sedmici mi dadoxa drug
V chujbina tel sa mnogo po kachestveni ottuka
estestveno pod chujbina niamam v predvid kitay sys sigurnost
A nokia kak sa ALEXGROUP kak se poluchava taka che povecheto nokii v Bylgaria imat nadpis
MADE BY NOKIA
a ne made in Finland ili Germany kakto beshe sluchay v Anglia?
Eto otgovor zashtoto ne sa ot Kitay
samo edin pyt go iztyrvax v voda vyrnax tel (kakto alexey ti kaza imash si zastraxovka)
i do 2 sedmici mi dadoxa drug
V chujbina tel sa mnogo po kachestveni ottuka
estestveno pod chujbina niamam v predvid kitay sys sigurnost
A nokia kak sa ALEXGROUP kak se poluchava taka che povecheto nokii v Bylgaria imat nadpis
MADE BY NOKIA
a ne made in Finland ili Germany kakto beshe sluchay v Anglia?
Eto otgovor zashtoto ne sa ot Kitay
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Не намирам поста ти в който ми обясни за твоята колежка, но ако не се лъжа дори не знаеше кой модел и е телефона, а сега казваш че го знаеш много добре. Няма значение, продължавайте в същия дух. И двамата сте си лика-прилика.
-
Ами моето момче, и с по големи коли от БМВ са си пазарували от мен. И не знам в кой свят живееш с тези мутри, които споменаваш?
jiveq v svqt kadeto takiva kato tebe im hvarlqt granata v magazin4eto ako govorqt glupost i nikakav SOD posle ne moji ta spasi
-
Браво/ръкопляскам в момента/ много си оригинален. Ако наистина живееш в такъв свят, много ми е чудно как си оцелял?
rakoplqskai:)sme6niqt si ti-zashtoto nikoi ne te za6titi v tozi forum-vsi4ki sa protiv tebe-pravi si sam izvodite
-
Ок, чао. Нямам намерение да обшувам с подобни хори. и да не забравя-лека вечер. И внимавай с гранатите.
tapi targovci pod pat i nad pat