Kam SFR !DefaultUser написа: ↑25 ное 2005, 15:38Kъм кой ти е договора с тия 16 часа и безплатен интернет. И аз съм във Франция- що не откривам тази оферта?
1 декември 2005 г. - Бойкот - да кажем НЕ на псевдонамаленията на Ментел и Глобул"
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Бойкот
-
Re: Бойкот
AMi za6toto ofertata vaje6e minalata godina do kam koleda. Kakto i da e sega tazi ne ti li haresva 3 bezplatni nomera i 3 4asa i t.n., az smqtam da minavam na neq. Aaa i , ako iska6 da se razberem po-nabarzo dai e-mail, Skype, telefonen nomer ili ne6to takova :)DefaultUser написа: ↑25 ное 2005, 15:38Kъм кой ти е договора с тия 16 часа и безплатен интернет. И аз съм във Франция- що не откривам тази оферта?
-
Бойкот - да кажем НЕ на псевдонамаленията на Ментел и Глобул!!!
Aide sega nqkoi kompetenten da obob6ti absolutno vsi4ko za predstoq6tiq boikot i da se pusne do [email protected] ne se izspusne i nai-malkata podrobnost.Nadqvam se ot Mobile Bulgaria da izla4vat vsi4ki novini kasae6ti boikota. Za6toto ve4e NE na Psevdomaniqta na Mentel i Glozobul. Neka se obedinim. "SAEDINENIETO PRAVI SILATA"DefaultUser написа: ↑21 ное 2005, 18:57"Бойкот - да кажем НЕ на псевдонамаленията на Ментел и Глобул" Приятели, Чудя се Ментел и Глобул за толкова тъпи ли вземат клиентите си, все едно не можем да си направим една проста сметка. Преди Ментел беше 78 ст на минута, 39 ст. за 30 сек. - сега 66 ст/30 сек. Даже с намалението Прима Стар пак лапа 34 ст за един кратък ако ще 15-20 сек разговор и то само към Ментел, иначе е грабеж - 59 ст./мин. За Глобул - преди 71 ст/мин, или 35 ст за 30 сек, сега към Глобул - 35 ст/мин, а към други мрежи - 47 ст. За сравнение Вивател - 22 ст/30 секунди, 44 ст/мин. Затова предлагам на ползвателите на предплатени услуги на Ментел и Глобул да организираме бойкот на двата оператора. На първо място чрез самоограничаване в следващите няколко дни на използването на услугите им и спиране на зареждане на техните карти с ваучери. На второ място чрез изключване на мобилните телефони на 1 декември 2005 г от 10 часа сутринта до 17.00 вечерта. Или поне за по 2 часа сутринта и следобеда. На трето място, чрез изпращане на съобщения за настоящия бойкот до мобилните оператори, форумите на вестниците Сега и Новинар, другите форуми - на dir.bg, data.bg, abv.bg и др, до Комисията за защита на потребителите, до Федерацията на потребителите и кой където се сети. Освен това е добре да се преброим тук във форума поддръжниците на идеята и да формулираме конкретни искания, например: 1. Свеждане на цените до нормалния европейски и български стандарт, т. е. в рамките на 5-10 ст./мин. 2. Първоначалното таксуване да отпадне и да се въведат безплатни първи 6 секунди, както беше при Ментел през 2001 г. 3. Свободно използване на всички допълнителни услуги от потребителите на предплатени услуги - CLIR, MMS, GPRS. 4. Въвеждане на практиката на западните оператори при сключване на договор телефона да се предоставя безплатно на потребителя. Всъщност искам само това, което отдавна е нормална практика в Евпропейския съюз. Който подкрепя идеята, моля да я разпростанява, където и както намери за добре, да я допълва и дава препоръки. Който не я подкрепя, моля да не пише тук, а да постне тема ако иска анти-бойкот, за да се преброим. Сигурен съм, че ще бъдем 95% срещу 2 %.
-
Re: 1 декември 2005 г. - Бойкот - да кажем НЕ на псевдонамаленията на Ментел и Глобул
PRIQTELI NAI DOBRE E DA SI ZEMATE NA VIVATEL VAU4ERI I TAKA MENTEL I GLOZBUL
-
Re: 1 декември 2005 г. - Бойкот - да кажем НЕ на псевдонамаленията на Ментел и Глобул
включвам се в протеста към операторчетата. Тия който са на Вивата и те да го направят, не са изключени от протеста.DefaultUser написа: ↑21 ное 2005, 21:57А бе човек ако искаш и от вивател не говори това не е въпроса. Никой не защитава вивател .Тук идеята е операторите да видят че не могат да правят каквото си искат и понеже мтел и глобул са най-силни трябва тях повече да ги заболи. Пък и вивател е просто алтернатива да не оставаш без комуникация по-време на бойкота.
-
И аз се включвам в бойкота.Макар, че съм абонат на договор.Писна ми да ме правят на глупак.Плащам по-скъпи разговори, отколкото ползващите предплатени услуги.Освен това и такса.Имам предложение и ВиваТел да "минат под моста".Простата аритметика показва че и те не са "цветя за мирисане".Чувал съм от приятели, ходили в чужбина, че и те са "далеч от истината" що се касае до цени.А отгоре на всичко трябва да са и доста по-атрактивни ако искат да привлекът за кратко време приличен брой абонати.DefaultUser написа: ↑26 ное 2005, 01:02включвам се в протеста към операторчетата. Тия който са на Вивата и те да го направят, не са изключени от протеста.
-
за чужбина е така, там има такива оферти че просто не е истина и няма оператор които да не ти предлага последен модел телефон, само защото си го уважил и си сключил договор с него, а след година нов апарат с нов договор.DefaultUser написа: ↑26 ное 2005, 02:58И аз се включвам в бойкота.Макар, че съм абонат на договор.Писна ми да ме правят на глупак.Плащам по-скъпи разговори, отколкото ползващите предплатени услуги.Освен това и такса.Имам предложение и ВиваТел да "минат под моста".Простата аритметика показва че и те не са "цветя за мирисане".Чувал съм от приятели, ходили в чужбина, че и те са "далеч от истината" що се касае до цени.А отгоре на всичко трябва да са и доста по-атрактивни ако искат да привлекът за кратко време приличен брой абонати.
-
da neka absoliutno vsichki da se vkliuchat v boikotaDefaultUser написа: ↑26 ное 2005, 02:58И аз се включвам в бойкота.Макар, че съм абонат на договор.Писна ми да ме правят на глупак.Плащам по-скъпи разговори, отколкото ползващите предплатени услуги.Освен това и такса.Имам предложение и ВиваТел да "минат под моста".Простата аритметика показва че и те не са "цветя за мирисане".Чувал съм от приятели, ходили в чужбина, че и те са "далеч от истината" що се касае до цени.А отгоре на всичко трябва да са и доста по-атрактивни ако искат да привлекът за кратко време приличен брой абонати.
Бати и кретените, гледай къде чак са избутали темата, чак на втората страница...ц ц ц, ей, пишат разни глупости от рода на "знаете ли кой номер гащи нося", а важната тема-down, down, down...! И после нямало поръчкови потребители...бати и мекеретата!