10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
423 vs 525 PPI - и за тримата, дето ще направите разликата, може и да има значение. Ако това можеше да продава телефони обаче, всички щяхме да носим по един Z5 Premium в джоба (806).
За поддръжката не те разбрах. Предвид, че не можеш да се напънеш да напишеш нещо различно от "нямам думи", едва ли и има смисъл да се опитвам да те разбирам.
За поддръжката не те разбрах. Предвид, че не можеш да се напънеш да напишеш нещо различно от "нямам думи", едва ли и има смисъл да се опитвам да те разбирам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Ами Huawei очевидно поддържат по-новите телефоните си за година, елементарно е да го видиш. Нямам против, поне да не ги продаваха на такива безумни цени. Единственото оправдание за това би било, че парите ти отиват в отдел по поддръжка, ама на тях явно им липсва. И ако не използваха тези криви процесори, поне да можеше да разчиташ на XDA, ама...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Още из първите си постове съм писал, че се кефя на HTC за дългата поддръжка. След това съм писал, че ако компанията я няма като бизнес единица или насочи ресурсите си към R&D, това може да се отрази на поддръжката. Нещо неясно остана ли?
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: HTC 10
Днес в 19:00 гледайте live streaming от представянето на HTC 10 на страницата ни във Facebook!
https://www.facebook.com/mobilebulgaria/
https://www.facebook.com/mobilebulgaria/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
HTC имат дългогодишан поддържка в XDA форумите. Капиш?
Re: HTC 10
А какво става с пускането та HTC 10 на българския пазар? Вече почти цял месец мина от официалното му представяне а в България все още го няма?!? Или поне го няма при мобилните ни оператори?! Някой да знае кога ще го пуснат и дали само Виваком или и другите?:|
Re: Re: HTC 10
Продажбите ще започнат около 20 май.
Re: Re: Re: HTC 10
Аз съм с HTC Desire 816 и съм супер доволен от звука, понякога направо мозъкът ми гори от високите честоти. Имате ли инфо има ли разлика във възпроизвеждания звук, чрез слушалки - дали нещо е подобрено в сравнение с моя модел чисто хардуерно. Не говорим дали е напудрено с апликации и саунд ефекти, а чисто като технология. И става въпрос не за самите говорители на телефона, а ако човек ползва слушалки :) Бих си купил телефон, който вади звук сред най-добрите в света, но не знам как да го намеря (whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
[Quote]HTC имат дългогодишан поддържка в XDA форумите. Капиш?[/Quote]
И кво се опитваш да покажеш с това? Ако на тебе ти се кибичи по разни форуми, хората масово искат всичко да им се случва лесно и без да си губят времето в търсене на решения. В тая връзка - и на мен разговора с теб ми е отегчителен, така че адиос.
И кво се опитваш да покажеш с това? Ако на тебе ти се кибичи по разни форуми, хората масово искат всичко да им се случва лесно и без да си губят времето в търсене на решения. В тая връзка - и на мен разговора с теб ми е отегчителен, така че адиос.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Колко пъти трябва да ти повтарям, че нито ти, нито аз можем да говорим от името на тези „много хора“?! Щом на теб Huawei ти харесва, защото много хора могат да гл използват лесно и без проблеми, значи си чалнат в главата. Хората не можели... Купи си го този Huawei и след година, когато нямаш повече грам update-и, било то официални или не, тогава ми разправяй пак защо си ги хвърлил тези хиляда и кусур лева по поредната китайска марка.