10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
На 27 го вземам,колебах се между него и с7 еджа,но колко повече ревюта гледам все повече се влюбвам в телефона.
(yes)
(yes)
Re: Re: Re: Re: HTC 10
Специално за звук,Сони са ненадминати все още,по чист звук и по плътен бас дори от Айфона,почти всичко съм пробвал и си задържах едно Сони само за музика,Z серята подържа hi-res. audio
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Изправен съм пред абсолютно същата дилема. С7 Едж-а е дейстително страхотен, но просто не мога да го дишам този величествен TouchWiz, който е тотално дърво. Иначе телефонът, чисто като хардуер и дизайн, е чудесен.
Въпреки всичко, като HTC фен, клоня към десятката и аз, заради металния дизайн, Sense-a и аудио възможностите.
Въпреки всичко, като HTC фен, клоня към десятката и аз, заради металния дизайн, Sense-a и аудио възможностите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Ползвам HTC от преди да се наричат HTC. Чаках с нетърпение новия им телефон, но не го дочаках. За пръв път сменям марката от... не помня от кога.
Взех S7 Edge.
Не знам дали ще остана доволен, но много се забавиха от HTC. Преди 3 дена си изпуснах старото HTC във вода и даде фира. Бях запланувал да взимам 10-ката. Няма я на пазара, а другото, което наклони везните, след гледане на много ревюта:
- прахо и влагозащита,
- по-добра камера,
- по-добра батерия.
Музиката не ме интересува, защото почти не слушам.
Пожелавам на всички фенове на HTC да се изкефят максимално на новия телефон!
Взех S7 Edge.
Не знам дали ще остана доволен, но много се забавиха от HTC. Преди 3 дена си изпуснах старото HTC във вода и даде фира. Бях запланувал да взимам 10-ката. Няма я на пазара, а другото, което наклони везните, след гледане на много ревюта:
- прахо и влагозащита,
- по-добра камера,
- по-добра батерия.
Музиката не ме интересува, защото почти не слушам.
Пожелавам на всички фенове на HTC да се изкефят максимално на новия телефон!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
По -добра камера? Според кой? Edge S7 - силен oversharpning и никакъв dinamic range. Единствено при нощните побеждава.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Има пълни ръчни настройки и роу файл, който ти дава всичко необходимо без шарп и т.н. Снимките са по-добри по отношение на динамика и острота, а фокусът е фазов и е много по-добър от на 10ката.
Засега обаче тези криви ъгли на edge много ме бъркат, но темата е за htc, така че давайте инфо за него.
Засега обаче тези криви ъгли на edge много ме бъркат, но темата е за htc, така че давайте инфо за него.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Raw файл го има и при 10 :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Дори и А9 има възможност за RAW формат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10
Защо да са само два? А Motorola?