Камерата и звука на HTC са по-добри, разбира се, но не знам заради това дали си струва да остане верен на марката.
Въпрос на личен избор е, а да не говорим вече 7-цата на какви добри пари се намира...
Като цяло бих избрал 7-цата, но и HTC не е лош в никакъв случай.
Ако вземете 7-ца на ниска цена, пробвайте го месец-два и винаги може да го продадете с минимална загуба, ако не ви допадне, защото iPhone държи цена.
Този вариант с купи, пробвай и продай за другия модел не важи в никакъв случай и ще сте на голяма загуба.
10
Re: Re: HTC 10
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Бях с HTC 10. Взех си iphone 7 преди 2 месеца. HTC-то за мен е по-добро във всяко отношение. Просто ми трябваше 7ца, защото е адски удобна комбинацията macbook, ipad, iphone като си синхронизираш всичко.
м.Юни 2016 податих такъв на жена ми, тя им е фен по принцип ползва HTC вече над 10 години, почна с Diamond и поледващия го модел, които бяха с Windows, после за малко имаше Sony-Ericson нма не беше за нея. Мина през Sensation, M7, M8, пропусна М9 и сега е с 10. Телефона ползва само и единствено за работа, в смисъл много говори, чете си пощата и снима... Батерията кара по 2 дни мин. На М8 ползваше Dot View, сега на този Ice View, калъвчетата също са много удобни, вдигаш набираш без да го отваряш. Проблеми със загряване или подобни не сме имали... Абе добър е
Re: Re: Re: HTC 10
Калъфът Ice View не е здрав, при често отваряне се разлепва. Дано са го оправили.