11.11 AliExpress
11.11 AliExpress
11.11 идва. Набелязали ли сте си някакви оферти?
Re: 11.11 AliExpress
Повечето цени бяха повишени преди няколко седмици и повечето промоции са фейк. Използвайте разширения за браузъри като AliTools и ще видите в графичен вид цените от последните няколко месеца
не, офертите им са като на нашия черен петък - всичко завишено предварително и отстъпка след това.. А и доставките се бавят много покрай това събитие.
Смятам, че Вито може да напише нещо по тази тема. Той е един от хората на които се доверявам напълно при пазаруване от AliExpress.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Re: 11.11 AliExpress
Нищо интересно. Обикновено на този ден купувам копчета за ризи които през годината са по 30 долара, а на 11.11. ги намалят по 6-10 долара. Имам вече над 50 модела и тая година ще пропусна, а и няма нещо което да ми хване окото, един модел само, който отдавна съм си заплюл. От 20 долара е намален на 10. Като сравнявам цените от миналия 11 дори има завишение в някои модели които съм купил...
Re: Re: 11.11 AliExpress
Blue sky e много прав. Ali tools имат и мобилно приложение за движението на цената.
И въпреки това има истински промоции.
Прикачам две снимки - първата фалшиво намаление, даже са вдигнали цената.
Втората снимка обаче е истинска находка - само в Ibuygou този модел беше по-евтин - $75.
А сега тук го имаме в официалния магазин на марката в Али от 99 намален на 59$.
И въпреки това има истински промоции.
Прикачам две снимки - първата фалшиво намаление, даже са вдигнали цената.
Втората снимка обаче е истинска находка - само в Ibuygou този модел беше по-евтин - $75.
А сега тук го имаме в официалния магазин на марката в Али от 99 намален на 59$.