3G = повече ток?
3G = повече ток?
Купих си телефон N6151. Много е готин, обаче ми прави впечатление,че много по-бързо ми изразходва батерията когато е в режим 3G. Аз не съм абониран за 3G! На мен ли така ми се струва или наистина изразходва по-бързо енергията от батерията ми? Има и още 1 режим UMTS (не знам за какво служи). Телефона си го ползвам само за разговори, на ГлоБул съм! Посъветвайте ме на кой режим да си го наглася! UMTS , GSM, 3G ? Благодаря Ви
Re: 3G = повече ток?
estestveno 4e gulta pove4e ...
Ако не смяташ да ползваш бърз интернет,видеотелефония или гледане на телевизия през него най-добре си го сложи в режим GSM само.UMTS e 3G btw .. по-големия разход ти го дава също от непрекъснатото превключване от 3G в GSM и обратно поради лошия обхват на 3G мрежата ..
UMTS = 3G. И да - повече ток хаби, това е заради мрежата.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Аз съм с NOKIA Е60, която се налага да зареждам през 2 дни.... според мен това никак не е много!
Преди малко си изключих 3G-то и ще видим как ще се държи, макар че обхвата на GloBul по места е супер скапан!
Най-лошото е че това се случва вкъщи! Не достигам и 3 чертички...:( много тъпо!
Съсипах се да им пиша на GloBul, но ефект никакъв!
Преди малко си изключих 3G-то и ще видим как ще се държи, макар че обхвата на GloBul по места е супер скапан!
Най-лошото е че това се случва вкъщи! Не достигам и 3 чертички...:( много тъпо!
Съсипах се да им пиша на GloBul, но ефект никакъв!
Благодаря на всички които си изказаха мнението. А doktor4e_to, и подаръци да им даваш на ГлоБул не знам дали ще ти бутнат по-близка клетка :)
И това ми било коректност от Глобул!!! Да да, направо да паднеш от смях, цепят мрака с джобно ножче! Още веднъж браво!
-
- Регистриран: 27 юли 2007, 23:28
еи плам4оо я си гледай м-тела и те не са много стока
Много по-голяма стоко са от Глобул, поне на хората не им пада обхвата като при тея измислените Глобул! ХАХАХА
Стига глупости...Нормално е един смарт да издържа около 2 дена, това даже е доста добър резултат. 3G мрежата гълта повече енергия, няма значение дали е Ментел, Глобул или DoCoMo примерно! EDGE (2.5G) също гълта повече енергия, в сравнение с GSM (2G) мрежата! А митът за обхвата на операторите в Бг (или по-скоро липсата на такъв) е просто смешен - пътувам достатъчно много за да знам, че обхват има почти навсякъде от който и да е оператор. Имаше тема за проблемите с обхвата, а и от анкетата се видя, че местата на които няма обхват са толкова малко, че не си струва да се говори. Освен това по-важно е покритието на населението, а не на територията!