Ако следващият ви телефон е смартфон, каква ще е неговата ОС?
Re: Ако следващият ви телефон е смартфон, каква ще е неговата ОС?
Или без ОС или Android. Ako Palm Pre се появи у нас може и да размисля.
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
Ти си вземи некой смарт със симбиан и си качи фенерче и си светкай към вас в тъмното като се насвиткаш!
Абе смятам да отида до един сервиз и да ги помоля да ми залепят един прожектор на задния панел на телефона. Разбери ме не е заради мен токлова ами да ме виждат в тъмното , много пияни шофиори, а аз имам навика като се натирилилинкам да прескачам до съседното село.
Вземи си светлоотражателна жилетка!Ама ти сериозно ли се моташ пеша нощно време по селските пътища :)
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
Eпа като се насвитка човека и незнае къде е,сигурно не само по селските пътища се разхожда. :D :D :D
Труден въпрос.Според мен ако си имал Смарт телефон трудно ще си вземеш друг.Имал съм и с Ундоус но сега съм повечето време със Симбианци.Други не съм пробвал.Вчера за малко да си взема ЛГ Куки заради цената, визията и дисплея но в момента в който влязох в магазина на секундата си взех втора Е51ца.Може да е страх от непознатото -незнам.Ундоуса не е лош но може би е въпрос човек да пробва.На този етап съм твърдо зад Симбиан.
Пеш ами , коня го е страх от тъмното и от непознати също ама да не говоря за него. Колелото ми го откраднаха едни цигани мами***а им. Единия го набарах у шумата още лежи в несвяст в мазата. Както и да е абе какви са тия светлоотразителни жилетки аз не ми трябва такава да отразява ами да излъчва. С колко батерии е тая жилетка да зема и една за брадчеда. Еми то лятото няма да има мегдан да я мъкна в жегите. Нещо по леко няма ли тениска да свети там и ако може с по-малко батерии да е икономична и ефтина. Ша ми препоръчаш ли някоя ?
След анонса на iPhone OS 3.0 смятам да го дръпна това апаратче за известно време.Заслужава си вече определено.
P.S.brrrrrr ще ме умориш бре човек,ще си отида млад и зелен от този свят...:)
P.S.brrrrrr ще ме умориш бре човек,ще си отида млад и зелен от този свят...:)
Android - смятам, че там е бъдещето.