Алкател
Re: Алкател
Алкател и телефони ли правят ???
не, само танкове и ракетни установки
ХА ХА ХА много смешно.
Сигорно си много малък. Телефоните им са много добри. Имал съм три. НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.
Сигорно си много малък. Телефоните им са много добри. Имал съм три. НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.
В интерес на истината може и да съм малак,Но Факт е че алкател не са добри... Като започнем от дизайна и стигаме до функцийте
ти къде си емигрант?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Напраскал двойките и емигрирал у комшиите!
azPi4a Спокойно,Тъпей си,никой не ти пречи...И незнам DE да е комшия на BG Ясен си ми
по същество
Някой да знае кога ще пускат тоя женския модел Ел-3? Че съм намислил за жената...
Тоя С825 си го взех за 260 лв с 1 гб карта и 100 безплатни минути всеки месец за 1 година.
На Емигранта ще кажа следното - Алкател не са технологичен лидер, но поне досега правеха телефони с размазващо съотношение цена-качество.
Тоя С825 си го взех за 260 лв с 1 гб карта и 100 безплатни минути всеки месец за 1 година.
На Емигранта ще кажа следното - Алкател не са технологичен лидер, но поне досега правеха телефони с размазващо съотношение цена-качество.