Ама ние, вече, не правим така-Мтел
Re: Ама ние, вече, не правим така-Мтел
Не, просто след като си побликувам мнението изведнъж се сещам, че трябва да напиша още нещо. Между другото, дори не знам какво е модератор.
а какво правят византийците :(
Личен опит с Глобул - на 3 април тази година сключвам договор Глобул СМАРТ с промоционална месечна такса от 5 лева с ддс за ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА ДОГОВОРА. Около 15-16 април ми идва сметка от 11,52 лева месечна такса за ПЕРИОДА 03.04.2007 - 04.04.2007 издадена на 5 април. В тези 11,52 с ддс няма нищо друго освен месечна такса и то за ЦЕЛИ ДВА ДНИ ТАКСУВАН ПЕРИОД! Нямах изходящи минути освен тези от безплатните в групата....направо подивях. Отивам да ги питам византийците как я мислят тая работа и те ми казват: АУ ТЕЯ В ГЕРМАНОС НЕ СА ТИ СЛОЖИЛИ ОТМЕТКА ЗА ПРОМОЦИОНАЛНА ТАРИФА........ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИШ СМЕТКАТА НЯМА КАКВО ДРУГО ДА СЕ ПРАВИ........последва жалба и вече мина месец и половина, но отговор все още няма, а по договор са ДЛЪЖНИ ДА СЕ ПРОИЗНЕСАТ В РАМКИТЕ НА ЕДИН МЕСЕЦ.
Мисля да прекратя едностранно договора с тях поради неизпълнение на общите условия от тяхна страна.
Евала Гърци, евала
Мисля да прекратя едностранно договора с тях поради неизпълнение на общите условия от тяхна страна.
Евала Гърци, евала
-
- Регистриран: 24 фев 2005, 10:12
Признат грях е половин грях:)))))))
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Може ли да сте толкова наивни ? От м-тел не се обаждат,ами пращат писма с оферти на бившите си клиенти. Никога не се обаждат,това не им влиза в политиката.А,дори да се бяха обадили - всички разговори с оператор се записват,мислите ли че някой представител на М-тел ще си позволи да каже подобно нещо ? Като малки деца сте, чаката само някой да каже нещо,веднага го приемате за истина и го умножавате по 100. Мога да ви кажа,че от много време съм абонат на М-тел и никога не съм имал и 1 стотинка отгоре на това,което съм изговорил. Това че в България е пълно с хора,които не се информират за условията на договорите ,които сключват и не са запознати с тарифите ,по които говорят - за сметка на това ,като им дойде по-тлъста сметка веднага от оператора са виновни. Типично за българина - винаги някой друг ви е виновен. Престанете да говорите глупости и да занимавате хората с лъжи !
Re: а какво правят византийците :(
SwollenMembers
Добре казано...стискам ти ръката ;-)
Добре казано...стискам ти ръката ;-)
А как ще обясниш като не си толкова найвен моя проблем и четеш всички условия .След 6 месеца в чужбина се прибрах и си платих сметката която се беше натрупала .Не съм пускал картата въобще .На следващия месец получавам сметка от 0.70лв при мой въпрос ми казват че съм говорил ама по какво и не трябвали да имам и начислена такса питам те ми казват че като ми е била вкючена картата и за кратък перио от 1 ден няма такса .А обясни ми го ти това