Ама ние, вече, не правим така-Мтел
Ама ние, вече, не правим така-Мтел
Прочетох това в един друг форум и реших да го пусна тук за коментари .Доста интересно изказване
"Ами, то, името на оператора (МЕНтел) си говори само за себе си
Между другото, тези дни ми се обадиха по телефона представители на Великият Оператор, за да ме зарибяват да съм се върнел пак при тях.
Обясних им културно, че ми стигат 5-те години (2000-2005) здраво надписване на сметките ми от тяхна страна и нямам никакво намерение да им пълня гушите пак, а те съвсем сериозно ми отговориха (цитирам): "Ама ние, вече, не правим така!""
"Ами, то, името на оператора (МЕНтел) си говори само за себе си
Между другото, тези дни ми се обадиха по телефона представители на Великият Оператор, за да ме зарибяват да съм се върнел пак при тях.
Обясних им културно, че ми стигат 5-те години (2000-2005) здраво надписване на сметките ми от тяхна страна и нямам никакво намерение да им пълня гушите пак, а те съвсем сериозно ми отговориха (цитирам): "Ама ние, вече, не правим така!""
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Ама ние, вече, не правим така-Мтел
хаххахах култово :)))))
Malko kysno nali?
Ebe vie nqmate li si druga rabota 4e se zanimavate s M-tel, az za 3 godini s tri nomera ne sa mi nadvi6ili smetkata. Are namerete si nqkvo drugo zanimanie, i ostavete M-tel. A po-povod MENtel tova sigurno e tvoqta kompaniq.
Re: Ти пък :)
Защо се хващаш на рибателските измишльотини :)
Tova koeto go prikazva6 za poreden put ti obqsnqvam 4e e glupost za6toto tova sum go 4uval i predi nqkolko godini.
Re: Ти пък :)
Рекламнич отдел в мтел се обадиха .Как ще е глупост като всички знаят че натписват сметки .Скоро на моя колежка и се беше случило
Много яко! Но от чесане на езиците полза няма. Имам карти на трите оператора/ впрочем с Вивател за сега спирам да имам взимане даване, по-простата причина, че нямам приятели в тяхната мрежа, а и явно трезвомислещите се дисконектнаха от БТК/. Та значи всички оператори се държат доло-горе коректно, но ние потребителите винаги четем едрите надписи в промоции, договори и т.н., а забравяме че има едни ситни надписчета най-отдолу, и че ако вникнем в техния смисъл ще стигнем до същината на всичко. Дребните трикове със засичане на първите 60 секунди като едно цяло, малките детайли че часовниците на операторите се разминават с по 2 до 5 минути от нашите и много други подобни просто скубят клиентите съвсем ЗАКОННО!!!
Re:Ха,ха,ха :):)
"Рекламнич отдел в мтел се обадиха " :):)
Очевидно днес си решил да ни развеселяваш с приказки от 1001 нощ :):)
НЕ. Не работя в рекламният отдел на Мтел и така бих се изказъл и ако Мтел беше заместено с Глобул или Вивател. С пускането на подобна история, наподобяваща разказ от детската градина, по-скоро ти се явяваш за рекламен агент на ....ти си знаеш :):)
Как пък за 6 години не ми е надписана сметката и с 1ст?
Очевидно днес си решил да ни развеселяваш с приказки от 1001 нощ :):)
НЕ. Не работя в рекламният отдел на Мтел и така бих се изказъл и ако Мтел беше заместено с Глобул или Вивател. С пускането на подобна история, наподобяваща разказ от детската градина, по-скоро ти се явяваш за рекламен агент на ....ти си знаеш :):)
Как пък за 6 години не ми е надписана сметката и с 1ст?