Всъщност е почти насилствено. Ако влизаш в магазина с ясното съзнание, какво искаш и не познаваш управителя или продавач-консултанта, ще се вкараш в приключение, да спориш с тях кое е добре за теб. Аз го изпитах в два магазина на Виваком. Като им обясних, че искам телефон различен от предложенията на Хуауей обърнаха страницата. От девет кладенеца вода ми донесоха - как самсунзите не ставали, как сега нямали бройки (тогава S9+), как сервизите им били пълни с тях, да не се набутвам и т.н. Все патологични обяснения. Десет пъти им казах, че телефон с перчем не искам...ама колко уникална била P-серията, дори телефоните от онази компания били, като детски играчки пред тях... :D
Както ти каза и @algor - пробвай в някой магазин, където не те познават поискай уж да сключиш нов договор и пробвай да си вземеш Сони примерно. :D
Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Не съм познавал винаги продавачи или управители, но винаги съм купувал това което искам без да им се обяснявам. Казвам кои телефони и че искам запечатани кутии и толкоз.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Ей така влизаш и те почват защо да избираш Samsung като Хуавей са по - добри, как за изгодния вариант и така. Насилствено ти набутват тази марка, защото толкова хора вече си взели, ми то тва цяла България само тази марка вече ползвала. Ти не искаш, ама те си знаят Хуавей та Хуавей.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Не искаш викаш, на сила ти взеха парите. Абе вие глава имате ли на раменете. Ако кажат скачай от Витиня щото всички скачали, кво ще правите? Айде мислете малко. На сила никой нищо не ви кара да правите. Вие се подписвате вие плащате. Като не ти е стигнал лимита за Самсунг чакаш другия път, а не мрънкаш че ти пробутали Хуауей, щото за да стане това ТИ си се съгласил!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
Ти прочете ли изобщо какво съм написал и защо съм го взел... Ти що не вземеш да се хвърлиш, гледам си с Хуавеи и ти. Да не го исках този телефон, да на сила ми взеха парите. И къде прочете че се оплаквам пък, не се оплаквам давам нагледен пример какво ми се е случило, казвам каква е реалността, а именно че на сила пробутват Хуавей, всички оператори. Аман от хора които четат както и е изгодно на тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Анкета: Кой е най-продаваният андроид флагман в България според вас от началото на 2018 година до сега? (Лични впечатления!)
[Quote]Да не го исках този телефон, да на сила ми взеха парите[/Quote]
:) И как те насилиха? Биха ли те?
:) И как те насилиха? Биха ли те?